• PRO TV
  • Ce se întâmpla la petrecerile lui P Diddy! ”Mă forța să fac lucruri atât de depravate că mă bântuie și azi”. Dezvăluirile unei animatoare pentru adulți

Ce se întâmpla la petrecerile lui P Diddy! ”Mă forța să fac lucruri atât de depravate că mă bântuie și azi”. Dezvăluirile unei animatoare pentru adulți

Ce se întâmpla la petrecerile lui P Diddy! ”Mă forța să fac lucruri atât de depravate că mă bântuie și azi”. Dezvăluirile unei animatoare pentru adulți

O animatoare pentru adulți a dezvăluit că Sean Diffy Combs o forța să aibă relații intime atât de depravate încât ”mă bântuie și în ziua de azi” și jură să depună mărturie în instanță pentru a se asigura că rapperul primește închisoare pe viață.

Adria Sheri English i-a intentat proces magnatului hip hop în vârsta de 54 cu câteva luni înainte ca acesta să fie arestat pentru abuz sexual și alte infracțiuni.

”Lucrurile pe care m-a forțat să le fac... mă bântuie și în ziua de azi”, spune English, care a declarat că rapperul a obligat-o să facă sex neconsensual cu invitați de la petreceri și a drogat-o pentru a fi mai obedientă.

”Pe la ora 2, lumea începea să plece de la petrecere. Cei care rămâneau erau niște nenorociți, care se angajau în niște activități de nedescris”, spune avocatul lui English, Mitchell-Kidd.

Avocatul menționeză că English și alte femei primeau ordin să se angajeze în acte intime și, pe măsură ce petrecerea continua, ”și mai mult consum de droguri”.

Și alte persoane au făcut dezvăluiri despre White Parties, inclusiv Tom Swoope, care a povestit cum, la una dintre aceste petreceri, Diddy i-a spus unui tânăr artist că dacă îi face sex oral bodyguardului lui primește, în schimb, 100.000 de dolari și înregistrarea unui album.

Swoope mai pretinde că Diddy i-ar fi spus: ”Pot face pe oricine să facă orice pentru că viața asta e ceee ce ei își doresc, iar eu dețin cheile castelului”.

Foto: Profimedia/ Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni