• PRO TV
  • Gabriel Vasiliu, sfâșiat de durere când și-a văzut iubita în sicriu! Ce s-a întâmplat în cimitir, cu scurt timp înainte ca Ana Maria Vasiliu să fie îngropată: „Nu s-a dezlipit de la căpătâiul ei”

Gabriel Vasiliu, sfâșiat de durere când și-a văzut iubita în sicriu! Ce s-a întâmplat în cimitir, cu scurt timp înainte ca Ana Maria Vasiliu să fie îngropată: „Nu s-a dezlipit de la căpătâiul ei”

Gabriel Vasiliu, sfâșiat de durere când și-a văzut iubita în sicriu! Ce s-a întâmplat în cimitir, cu scurt timp înainte ca Ana Maria Vasiliu să fie îngropată: „Nu s-a dezlipit de la căpătâiul ei”

Ana Maria Vasiliu, tânăra de 34 de ani care a fost ucisă în Olanda, a fost condusă pe ultimul drum! Iubitul ei, Gabriel Vasiliu, a primit acordul de a ieși din închisoare pentru înmormântarea partenerei sale de viață.

Gallery

​​În urmă cu câteva săptămâni, o româncă în vârstă de 34 de ani, stabilită în Olanda, a fost ucisă. Ana Maria Vasiliu, pe numele ei complet, era cunoscută de publicul larg grație partenerului ei de viață, Gabriel Vasiliu, fost concurent al unui show matrimonial.

Cei doi urmau să se căsătorească în luna septembrie a acestui an, însă din păcate, nu au reușit să ajungă în fața altarului deoarece fata a fost omorâtă de 3 indivizi, în locuința ei din Țările de Jos.

Potrivit primelor informații transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

​Gabriel Vasiliu a cedat când și-a văzut iubita în sicriu. Ce s-a întâmplat la cimitir

În acest weekend, Ana Maria Vasiliu a fost condusă pe ultimul drum de toți cei care au cunoscut-o și care i-au fost alături de-a lungul anilor . Pentru acest moment sfâșietor, partenerul de viață al acesteia a primit aprobarea de a fi eliberat pentru 24 de ore din închisoare, în scopul de a-și lua rămas bun de la iubita sa. 

Potrivit declarațiilor făcute de mama lui Gabriel Vasiliu, tânărul a cedat în momentul în care a deschis capacul sicriului în care se afla iubita lui. Acesta a izbucnit în plâns și nu s-a dezlipit o secundă de lângă coșciugul cu trupul neînsuflețit al Anei.

„Băiatul meu a fost șocat în momentul în care a deschis sicriul și a văzut-o pe Ana Maria. Nu i-a venit să creadă că acolo, în sicriu, era soția lui. Refuză să creadă că a murit. A plâns, vă spun sincer, mai mult decât o fată, nu s-a dezlipit de la căpătâiul ei nici măcar o secundă”, a spus mama lui Gabriel pentru Wowbiz.

​Scene sfâșietoare au avut loc și la cimitir, acolo unde Gabriel Vasiliu a căzut pur și simplu din picioare când a realizat că iubita lui va fi îngropată:

„Era distrus de durere. La cimitir nu a mai rezistat și a căzut din picioare, atât de mult l-a afectat totul”, a mai spus femeia pentru sursa citată anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni