• PRO TV
  • Corina Bud, luată peste picior de fani, după momentul jenant de pe scenă, când și-a arătat părțile intime. Artista a fost ironizată chiar și în timpul vacanței: „Ți-ai mai arătat acolo?”

Corina Bud, luată peste picior de fani, după momentul jenant de pe scenă, când și-a arătat părțile intime. Artista a fost ironizată chiar și în timpul vacanței: „Ți-ai mai arătat acolo?”

Corina Bud, luată peste picior de fani, după momentul jenant de pe scenă, când și-a arătat părțile intime. Artista a fost ironizată chiar și în timpul vacanței: „Ți-ai mai arătat acolo?”

Corina Bud este, fără doar și poate, una dintre cele mai controversate artiste din România, iar momentul în care și-a arătat zona intimă, în timpul unui concert, nu a fost uitat nici acum.

Gallery

Corina Bud este cunoscută atât pentru melodiile ei, cât și pentru toate momentele în care a ajuns în centrul atenției, dar nu neapărat într-un sens bun. Artista a trecut cu vederea momentul în care părțile intime s-au văzut pe scenă, însă internuții nu au făcut acest lucru și au taxat-o grav.

Corina Bud, ironizată la scurt timp după incidentul de pe scenă

În urmă cu doar câteva săptămâni, în timpul unui concert pe care l-a susținut în fața a zeci de mii de oameni, și care a fost transmis și online, Corina Bud a făcut o mișcare greșită și, din cauza faptului că nu purta lenjerie intimă, a lăsat la vedere mai mult decât ar fi fost cazul.

Citește și:

​Recent, aceasta a plecat într-o vacanță, în Safari, de unde a postat mai multe fotografii pe conturile sale de socializare. Internauții au taxat-o imediat, ironizând-o, din nou, din cauza momentului petrecut pe scenă.

„Ți-ai mai arătat ..... acolo?”, „Degeaba dacă nu ne arăți....”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

Corina Bud nu s-a lăsat afectată de comentariile negative

Momentul din timpul concertului a lăsat-o rece pe Corina Bud, care nu ține cont de părerile negative ale celor din jur. Artista a declarat, în cadrul unui interviu, că nu pune la suflet nimic din ceea ce se spune la adresa ei, deoarece își trăiește viața așa cum își dorește.

Citește și:

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia, despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi, iar eu așa sunt dintotdeauna. O să rămân forever (n.r. pentru totdeauna) un copil rebel, un copil rebel, dar, totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi”, a spus Corina Bud, conform Unica.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni