• PRO TV
  • Colegii tânărului rănit grav în accidentul de motocicletă din Căianu Mic, apel disperat! Iubita lui a murit pe loc în urma impactului, iar el are nevoie urgentă de sânge

Colegii tânărului rănit grav în accidentul de motocicletă din Căianu Mic, apel disperat! Iubita lui a murit pe loc în urma impactului, iar el are nevoie urgentă de sânge

Colegii tânărului rănit grav în accidentul de motocicletă din Căianu Mic, apel disperat! Iubita lui a murit pe loc în urma impactului, iar el are nevoie urgentă de sânge

Robert este tânărul implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia iubita lui și-a pierdut viața! Acum, acesta are nevoie urgentă de sânge, iar colegii lui fac un apel disperat

Momente cumplite pentru două familii din comuna Căianu Mic, Bistrița-Năsăud. Doi tineri au fost implicați într-un grav accident rutier, sâmbătă, după ce motocicleta pe care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Robert a supraviețuit în urma impactului, însă se află în stare foarte gravă la spital. Din nefericire, iubita lui care avea doar 24 de ani a murit pe loc.

Colegii lui Robert de muncă s-au mobilizat rapid și au făcut o campanie de donare de sânge, băiatul fiind în stare gravă la Clinica Chirurgie 1 Cluj-Napoca, unde a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, potrivit wowbiz.ro. De asemenea, medicii au reușit până la acest moment să-i salveze mâna stângă, cea care a fost cel mai grav afectată în urma impactului, dar acesta va fi nevoit să suporte alte două operații pentru a se reface complet.

„Colegul nostru Lărgean Robert, șef de tură la Penitenciarul Spital Dej, pe care îl cunoaștem majoritatea pentru că a fost ani la rând in practică la noi în unitate a avut un grav accident cu motocicleta, coliziune frontală cu un autoturism!

În urma accidentului iubita lui (care este sora unui coleg de-al nostru) a decedat! Snpp Bistrita organizează pentru Robert o campanie de donare de sânge Marți 24.09.2024, începând cu ora 08:00 la care sunt invitați cât mai mulți colegi; Membri de sindicat sau nu, din sistemul penitenciar sau din orice altă zonă, toată lumea este bine venită să ajute la acest caz!

Din spusele celor de la Cluj este foarte mare nevoie de sânge așa că vă rog pe toți care vedeți acest mesaj să nu rămâneti indifereți si să veniți Marți (sau când puteti) la Centrul De Transfuzie Sanguină Bistrița pentru donare!

Vă rog pe cei care intenționați să donați să mă anunțați pe whatsapp sau pe messenger că doriți acest lucru, pentru a ne putea organiza mai bine! Si vă mai rog distribuiți acest mesaj sa ajungă la cât mai multă lume!”, este mesajul transmis de Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciar Bistrița.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni