• PRO TV
  • Bucurie mare în familia lui Nadya Suleman, femeia care a uimit lumea în 2009 după ce a născut octupleți. Ce anunț a făcut recent cea supranumită „octomama”

Bucurie mare în familia lui Nadya Suleman, femeia care a uimit lumea în 2009 după ce a născut octupleți. Ce anunț a făcut recent cea supranumită „octomama”

Bucurie mare în familia lui Nadya Suleman, femeia care a uimit lumea în 2009 după ce a născut octupleți. Ce anunț a făcut recent cea supranumită „octomama”

În 2009, Nadya Suleman a uimit o lume întreagă după ce a adus pe lume, prin cezariană, 8 copii. Nu i-a fost tocmai ușor să îi crească și, de-a lungul timpului, a avut mari probleme financiare, în condițiile în care „octomama” mai avea 6 copii acasă. A trecut cu bine peste momentele dificile, iar la începutul lui 2024, octupleții Nadiei au împlinit 15 ani.

Recent, Nadya a împărtășit cu urmăritorii ei de pe contul de Instagram o mare bucurie. Octomama în vârstă de 49 de ani a devenit pentru prima dată bunică.

Gallery

​Nadya a postat o fotografie cu piciorul mic al unei fetițe pe care a numit-o un „cadou frumos”.

Fără a dezvălui care dintre cei 10 fii ai săi a devenit tătic, Nadya a scris următorul mesaj: „Mulțumesc fiului meu și frumoasei mele nurori pentru că mi-a oferit acest cadou frumos! Suntem atât de binecuvântați că familia noastră s-a mărit!”

„Fetiță, ești foarte iubită și abia așteptăm să te vedem crescând!!! 8/30/24 ??❤️”, a adăugat Suleman, dezvăluind că micuța s-a născut pe 30 august.

Nadya Suleman a născut primii octupleți supraviețuitori din istorie

Nadya Suleman era deja mama a șase copii - Amerah, Calyssa, Elijah, Caleb, Joshua și Aidan - când i-a născut pe octupleții Noah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, Makai, Maliyah și Nariyah în urmă cu 15 ani.

Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor și nu mai participă la show-uri TV, Nadya încă împărtășește fotografii de familie pe social media.

În august, ea postat o fotografie din copilăria fiului ei Joshua, marcând astfel cea de-a 21-a aniversare a acestuia.

„Sunt atât de mândră de omul care devii. Ești inteligent, amuzant, muncitor, loial, modest, iar acum ești un soț devotat și în curând tată”, a scris ea, dând de înțeles că el este cel care a făcut-o bunică.

Cum mai arată octupleții lui Nadya Suleman

Octupleții născuți de Nadya Suleman au împlinit 15 ani în ianuarie. Vara asta, Nadya a postat un filmuleț emoționant în care sufla în tort alături de 9 dintre copiii ei. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Cum a ajuns Nadya Suleman să nască octupleți

În 2008, medicul Michael Kamrava, specialist în fertilitate, i-a implantat Nadyei Suleman 12 embrioni, deși numărul maxim recomandat pentru vârsta ei era de 3. Declarațiile privind sarcina sunt destul de controversate: Nadya a susținut că ea și-ar fi dorit doar gemeni și că medicul nu i-ar fi spus că urmează să nască 8 copii. Ceea ce e însă destul de greu de crezut. Nadya însăși i-a cerut medicului să îi implanteze 6 embrioni. În condițiile în care femeia mai avea încă 6 copii acasă. Concepuți tot prin fertilizare în vitro.

Între timp, medicul și-a pierdut licența și a fost nevoit să părăsească SUA.O echipă de 46 de medici și asistente au luat parte la nașterea octupleților. Șase băieți și două fete. Este un record mondial până în prezent, pentru că nu s-a mai întâmplat să supraviețuiască 8 copii la o naștere. Din păcate, unul dintre copiii Nadyei a fost diagnosticat cu afecțiuni din spectrul autist.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni