• PRO TV
  • Alex Militaru, surprins în mașină cu una dintre prietenele lui Carmen Grebenișan. Chiar el a fost cel care a postat imaginile pe rețelele de socializare

Alex Militaru, surprins în mașină cu una dintre prietenele lui Carmen Grebenișan. Chiar el a fost cel care a postat imaginile pe rețelele de socializare

Alex Militaru, surprins în mașină cu una dintre prietenele lui Carmen Grebenișan. Chiar el a fost cel care a postat imaginile pe rețelele de socializare

Alex Militaru i-a luat prin surprindere pe internauți, deoarece, la o jumătate de an de când Carmen Grebenișan a spus că vor divorța, acesta a apărut în compania uneia dintre prietenele acesteia.

Gallery

Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu au mai făcut nicio declarație despre modul în care decurg lucrurile între ei, în prezent, părând că nu mai au nicio legătură unul cu altul. Cu toate acestea, fostul soț al influenceriței a făcut o postare care a ridicat multe semne de întrebare.

Alex Militaru, surprins alături de una dintre prietenele lui Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și-a refăcut, deja, viața, fiind într-o nouă relație și mulți se întreabă dacă nu cumva și Alex Militaru a început un nou capitol în viața sa. Acesta s-a fotografiat alături de una dintre prietenele fostei soții, lucru ce i-a pus pe gânduri pe internauți.

Citește și:

​În fotografia postată chiar de Alex Militaru, acesta apare pe scaunul din dreapta al mașinii, în timp ce prietena lui Carmen este cea care conduce. Acesta nu a spus unde se îndreptau și nici ce relație există între ei, însă pare că el și fosta soție și-au încheiat socotelile.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu mai țin legătura unul cu altul

După ce au făcut partajul, despre care Carmen Grebenișan a spus că a schimbat relația dintre ei, dar nu în bine, cei doi nu au mai păstrat legătura. Cu toate acestea, nu se evită complet, deoarece se salută ori de câte ori se întâlnesc, dar nimic mai mult.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Carmen Grebenișan a mărturisit că nu a rămas prietenă cu Alex Militaru, deoarece, din punctul ei de vedere, nu poate exista prietenie, dacă, înainte, a fost iubire.

NU ținem legătura! Ne salutăm, mai povestim, mai avem chestii de împărțit. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț am mai povestit ce a mai făcut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred în treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sănătos pentru nimeni. Mă mai văd căsătorită, sigur!”, a spus Carmen Grebenișan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni