• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 septembrie 2024. Scorpionii au parte de o aventură amoroasă, Vărsătorii se eliberează de o povară

Horoscop zilnic 24 septembrie 2024. Scorpionii au parte de o aventură amoroasă, Vărsătorii se eliberează de o povară

Horoscop zilnic 24 septembrie 2024. Scorpionii au parte de o aventură amoroasă, Vărsătorii se eliberează de o povară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 24 septembrie 2024.

Berbec

Posibil astăzi un dialog, o conversație să-ți deschidă mintea și să te poți elibera de niște stări, care te apasă. Posibil să faci niște deplasări, să pleci într-o delegație, să participi la niște cursuri sau evenimente în spațiul social, care-ți vor schimba dispoziția.


Taur

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară, un proiect pe termen lung, care îți poate suplimenta veniturile. În planul sentimental, ai parte de o dezamăgire sau afli niște lucruri, care te ajută să schimbi o direcție, să analizezi mai mult o situație.

Gemeni

Ai grijă astăzi la felul în care comunici sau transmiți, pentru că este posibil să-ți fie interpretate greșit anumite cuvinte la serviciu! Pe de altă parte, relația cu familia este bună și simți că se consolidează relațiile.

Rac

Astăzi te afli într-o poziție, în care ești favorizat, dacă vorbești despre planurile tale și proiectele de viitor. Ești foarte creativ și cei cu care lucrezi te încurajează să mergi într-o direcție, care te poate propulsa în carieră. Posibil, în partea a doua a zilei, să te concentrezi mai greu pentru că-ți vin niște informații, care te îngrijorează.

Leu

Nu toate planurile pe care le iei în considerare pot duce la ceva concret astăzi. O discuție cu unul dintre prieteni ar putea să fie tensionată din cauza unor principii diferite. Pe de altă parte, ai grijă la cheltuieli și la cum administrezi banii, pentru că este posibil să iei niște decizii greșite!

Fecioară

Posibil astăzi să te încânte o propunere de a pleca într-o călătorie în următoarele săptămâni. De asemenea, te preocupă și activitățile pe care le desfășori la serviciu și care-ți pot deschide perspective noi.


Balanță

În urma unor dialoguri pe care le ai cu cineva apropiat, este posibil să privești cu mai multă detașare o chestiune din trecut și să poți merge liniștit mai departe. De asemenea, la serviciu, ai multă imaginație, care-ți aduce satisfacții profesionale și aprecieri din partea șefilor și colegilor.

Scorpion

În prima parte a zilei, ai parte de o situație excelentă de a colabora și de a-ți împărtăși idei unor persoane cu care ai pasiuni comune. Viața socială se poate anima, să porți conversații utile și să primești informații, care te vor ajuta într-un proiect profesional viitor. Și sectorul sentimental se activează și poți avea parte de o aventură.

Săgetător

Astăzi ești încurajat să explorezi idei noi și posibilități legate de un contract sau parteneriat profesional. Pe de-o parte, Mercur formează un aspect armonios cu Uranus și aduce vești și oferte neașteptate în planul profesional, pe de alta, același Mercur este implicat într-un aspect tensionat cu Neptun, care-ți poate afecta deciziile din planul vieții de familie.

Capricorn

Astăzi este posibil să se deschidă neașteptat oportunități romantice, să te bucuri de momente plăcute alături de o persoană specială. La serviciu ar trebui să fii atent în jurul tău la informațiile pe care le primești și la cum se abordează colegii tăi anumite sarcini, pentru că este posibil să apară neînțelegeri!

Vărsător

Astăzi, s-ar putea să conștientizezi niște lucruri din trecut, să te eliberezi de o povară, să-ți dorești să începi o altă etapă de viață, să fii deschis să lași alte persoane să intre în viața ta. În ce privesc aspectele astrale, care vizează axa financiară, ar trebui să fii atent, să nu ai pierderi!

Pești

Contextul astral de astăzi te ajută să găsești soluții la o problemă pe care nu puteai sa o rezolvi. Pe de altă parte, s-ar putea să afli informații despre cineva important din viața ta și acest lucru să te motiveze să mergi într-o direcție nouă. De asemenea, conversațiile cu prietenii sau cu colegii pot fi plăcute și programați mai multe întâlniri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni