• PRO TV
  • Sore, abdomen cu pătrățele și un corp “mai bine ca la 25 de ani”: “Mă temeam de ce se va întâmpla cu corpul meu la peste 30 de ani”

Sore, abdomen cu pătrățele și un corp “mai bine ca la 25 de ani”: “Mă temeam de ce se va întâmpla cu corpul meu la peste 30 de ani”

Sore, abdomen cu pătrățele și un corp “mai bine ca la 25 de ani”: “Mă temeam de ce se va întâmpla cu corpul meu la peste 30 de ani”

Sore și-a impresionat fanii cu cele mai recente imagini: la 34 de ani, vedeta are silueta mult visată! Deși recunoaște că se temea că după 30 de ani corpul ei nu va mai arăta cum își dorește, artista dovedește contrariul.

Nu este însă întâmplător că Sore arată atât de bine. Cântăreața a dezvăluit că a tăiat zahărul de pe lista sa de alimente și că „trișează” doar rareori.

„În ultima lună nu m-am atins de zahăr, până acum în weekend, când am mâncat puțină ciocolată. Dar altfel, am fost cuminte, concentrată pe scop: și anume să văd ce se întâmplă. Concluzia e că iese la suprafață corpul pentru care „munceam”, deși nu aș numi-o chiar muncă, pentru că merg la tenis, pilates sau sală din plăcere, mai mult, și nu cu o frecvență impusă, titanică. Evident, aș mânca ceva dulce, nu mi s-a stopat pofta definitiv, însă după primele zile e mult mai ușor să păstrez pofta aia pentru momente speciale, nu doar pentru un serial bun la TV, știți ce zic? Iubesc provocările, știți deja, intenționez să prelungesc această „abstinență” (cu mici pauze, uneori), dar îmi place ce văd”, a povestit Sore pe Instagram.

Gallery

Sore le spune fanilor că secretul constă în dietă și sport, care merg mână-n mână.
„Îmi dau seama că mă temeam de ce se va întâmpla cu corpul meu peste vârsta de 30 de ani, dar observ că e mai bine ca la 25. ?? Deci, în concluzie, știu că e trafic la ora la care vrei să mergi să faci sport, știu că sunt deadline-uri, știu că poate n-ai chef, dar acordă-ți un pic de timp, măcar o dată, de două ori pe săptămână și nu uita că secretul chiar stă în alimentație, însă una fără alta… nu prea funcționează. Îți spune asta o fată care credea, cândva, demult, că dacă ai făcut pătrățele, nu le mai poți pierde ? asta e o poveste pentru altă dată”, a spus Sore.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni