• PRO TV
  • La 86 de ani le face concurență modelelor de 20! Jane Fonda a defilat pe podiumul de modă la Paris

La 86 de ani le face concurență modelelor de 20! Jane Fonda a defilat pe podiumul de modă la Paris

La 86 de ani le face concurență modelelor de 20! Jane Fonda a defilat pe podiumul de modă la Paris

„Vârsta nu este decât un număr” pare un clișeu, însă în cazul lui Jane Fonda este cât se poate de adevărat. Actrița a fost senzația serii la prezentarea de modă organizată de L’Oreal în cadrul Paris Fashion Week.

La 86 de ani, Jane Fonda nu a fost cu nimic mai prejos decât celelalte modele care au defilat în cadrul show-ului. Actrița a fost… argintie din cap până-n picioare: de la părul grizonat perfect coafat până la pardesiul strălucitor și adidașii cool din picioare, Jane a bifat un look perfect.

Gallery

La fel de multe priviri a atras și Kendall Jenner, cu noul ei look. Sora lui Kim Kardashian, în vârstă de 28 de ani, a renunțat la părul brunet și acum este o blondă focoasă. Kendall a defilat într-o superbă rochie roșie.

Printre atracțiile serii a fost și Eva Longoria, care a urcat pe podium într-o rochie cu un decolteu impresionant. La 49 de ani, actrița este într-o formă fizică de excepție.

Heidi Klum rămâne unul dintre cele mai apreciate modele și la 51 de ani. Modelul și-a etalat trupul perfect într-o rochie neagră din latex.

SURSA FOTO: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni