• PRO TV
  • Misha Miller și Andro au făcut show la Chișinău! “Mamma Mia”, hitul verii, sărbătorit cu un tort special după 9 săptămâni pe locul 1!

Misha Miller și Andro au făcut show la Chișinău! “Mamma Mia”, hitul verii, sărbătorit cu un tort special după 9 săptămâni pe locul 1!

Misha Miller și Andro au făcut show la Chișinău! “Mamma Mia”, hitul verii, sărbătorit cu un tort special după 9 săptămâni pe locul 1!

După ce au lansat hitul “Mamma Mia”, alături de The Limba feat. Dyce, piesa care a dominat topurile din România timp de 9 săptămâni, Andro a invitat-o pe Misha Miller să i se alăture la concertul din Chișinău.

Succesul piesei a fost atât de mare încât sesiunea live filmată de cei doi în România s-a transformat în videoclip official “Mamma Mia”.

La concertul din Chișinău, Misha a fost invitată special, iar publicul a fost in delir pe tot parcursul serii. Momentul culminant a fost interpretarea piesei “Un Minut”, când Andro, deși nu vorbeste română, a cântat versurile piesei susținut de public. Clipul momentului a făcut furori pe TikTok, oamenii reacționând cu admirație la momentul lui Andro.

“M-am simțit onorată sa urc pe scenă alături de Andro. El știe cât de mult îl apreciez, iar faptul că a cântat piesa “Un Minut” m-a emotionat tare, iar publicul a fost mega încântat. În Chișinău sunt acasă și oamenii prezenti m-au făcut să îmi amintesc cu nostalgie de momentele frumoase de acasa, le mulțumesc și îi iubesc!”, a declarat Misha Miller.

@tanyusha_21_ @andro @m1shamiller @photograph_gaidarji #chisinaumoldova?? #concerts ♬ оригинальный звук - Татьяна Сергеевна

Seara s-a incheiat cu un tort roșu aprins, inscriptionat cu Mamma Mia #1, marcând cele 9 săptămâni consecutive în care piesa a ocupat primul loc în topurile muzicale din România.

“Nu-mi vine să cred că Mamma Mia a fost cea mai ascultată piesa de pe radio, timp de nouă săptămâni. Guys e superb! Vă mulțumesc mult fiecăruia în parte și tuturor oamenilor de la radio care au crezut in piesa”, a adăugat Misha.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni