• PRO TV
  • Motivul pentru care P Diddy avea 1000 de sticle cu ulei de bebeluși în casă! Ce au mai găsit, la percheziții, polițiștii

Motivul pentru care P Diddy avea 1000 de sticle cu ulei de bebeluși în casă! Ce au mai găsit, la percheziții, polițiștii

Motivul pentru care P Diddy avea 1000 de sticle cu ulei de bebeluși în casă! Ce au mai găsit, la percheziții, polițiștii

Sean "Diddy" Combs a fost arestat săptămâna trecută și așteaptă acum să fie acuzat într-un caz federal, în care este descris despre capul unui imperiu sordid de crime sexuale, șantaj și acte de violență.

Gallery

În ultimul an, Combs a fost dat în judecată de persoane care spun că le-a supus la abuzuri fizice sau sexuale. El a negat multe dintre aceste acuzaţii, iar avocatul său, Marc Agnifilo, în faţa tribunalului, că Sean „Diddy” Combs va pleda nevinovat şi că va „lupta din răsputeri” pentru a încerca să obţină eliberarea clientului său din arest.

Unul dintre cele mai frisonante detalii din cazul lui Diddy sunt acele petreceri numite ”Freak Offs”, în timpul cărora rapperul se folosea de puterea lui pentru a-și sili victimele să întrețină relații intime cu escorte masculine. Acesta se folosea de înregistrările video de la aceste petreceri pentru a-și șantaja victimele și a le forța să facă în continuare ceea ce dorea el.

De multe ori, aceste petreceri Freak Offs țineau câteva zile, iar cei care se ocupau de organizarea lor le dădeau oaspeților substanțe interzise dar și perfuzii pentru rehidratare (ca să-și revină după party-uri).

În timpul perchezițiilor din casele lui Diddy din Los Angeles și Miami, forțele de ordine au găsit narcotice, trei arme AR-15 cu seria ștearsă și mi bine de 1000 de sticle cu ulei de bebeluș și lubrifiant despre care se spune că erau provizii pentru petrecerile Freak Off.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni