• PRO TV
  • Culiță Sterp a rămas cu gura căscată atunci când a vrut să îi dea bani unui băiat din Nepal. Nu i-a venit să creadă ce răspuns a primit din partea acestuia, când i-a întins bancnotele: „M-am rugat de el”

Culiță Sterp a rămas cu gura căscată atunci când a vrut să îi dea bani unui băiat din Nepal. Nu i-a venit să creadă ce răspuns a primit din partea acestuia, când i-a întins bancnotele: „M-am rugat de el”

Culiță Sterp a rămas cu gura căscată atunci când a vrut să îi dea bani unui băiat din Nepal. Nu i-a venit să creadă ce răspuns a primit din partea acestuia, când i-a întins bancnotele: „M-am rugat de el”

Recent, Culiță Sterp a povestit, pe contul său de Instagram, o întâmplare care a avut loc pe un aeroport, în timp ce aștepta să se îmbarce.

Gallery

Culiță Sterp se întorcea de la o cântare și, în timp ce aștepta să se urce în avion, a intrat în vorbă cu un tânăr din Nepal, venit să lucreze în țara noastră. Acesta a vrut să îl ajute, deoarece i se făcuse milă de el, dar a fost refuzat.

Culiță Sterp, refuzat atunci când a vrut să ajute un tânăr din Nepal

Culiță Sterp a făcut, de mai multe ori, diverse acte de caritate, însă, recent, chiar cel pe care a vrut să îl ajute nu l-a lăsat să facă acest lucru.

După ce a intrat în vorbă cu un tânăr din Nepal, care lucra de trei ani în țara noastră, Culiță Sterp a vrut să îi dea câteva sute de lei, după ce i s-a făcut milă de el, dar a fost refuzat. Acestuia nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat și a povestit totul pe contul său de Instagram.

Citește și:

„Stăteam aici, pe bancă, (n.r. în aeroport) nu mai e nimeni, dar era un băiat din Nepal, de 24 de ani. L-am întrebat ce face în România, a zis că e de vreo trei ani de zile, lucrează. Am văzut că era muncitor, se vedeau mâinile că erau muncite, foarte respectuos, umil și am vrut să îi dau niște bani.

Am instinctul ăla. Când văd un om mai așa, care muncește, vreau să îi dau niște bani. Am scos bani din buzunar, vrei 700-800 de lei și am vrut să îi dau pe toți. N-a vrut să îi ia. M-am rugat de el și nu a vrut să îi ia.

I-a fost frică și a plecat de lângă mine. Mă simt și prost, că nu știu ce a crezut, că vreau să-mi bat joc de el. Numai filme îmi fac în cap. Pe de o parte, mă gândesc că a fost simțit, om umil. N-am mai văzut niciodată în viața mea, să vreau să dau bani cuiva și să nu îi ia”, a spus acesta.

Culiță Sterp a împărțit 1.200 de euro la un concert

În urmă cu doar câteva săptămâni, Culiță Sterp a cântat la un eveniment, în aer liber, la care au participat și copii. Acesta a primit dedicații în valoare de 1.200 de euro și, în loc să păstreze banii, i-a împărțit copiilor din public.

Citește și:

​Acesta a postat momentul pe contul său de Instagram și a fost lăudat pentru gestul făcut, mai ales că nu este prima oară când dă bani persoanelor care au nevoie.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni