• PRO TV
  • Jane Seymour a descoperit elixirul tinereții! La 73 de ani, actrița din „Dr. Quinn” pozează mândră în costum de baie: „Nu mai e nevoie de cuvinte. Această imagine spune totul!”

Jane Seymour a descoperit elixirul tinereții! La 73 de ani, actrița din „Dr. Quinn” pozează mândră în costum de baie: „Nu mai e nevoie de cuvinte. Această imagine spune totul!”

Jane Seymour a descoperit elixirul tinereții! La 73 de ani, actrița din „Dr. Quinn” pozează mândră în costum de baie: „Nu mai e nevoie de cuvinte. Această imagine spune totul!”

Vârsta este cu siguranță doar un număr în cazul ei! Deși e la vârsta pensionării, Jane Seymour arată fabulos și nu se sfiește să pozeze în costum de baie. Actrița celebră pentru rolul din „Dr. Quinn” și-a impresionat următorii cu cele mai recente imagini postate pe Instagram.

Gallery

​„Soare și puțin roșu - ce ai putea cere mai mult? Astăzi să ieșim afară, să respirăm adânc și să ne amintim să ne bucurăm de lucurile simple. Pentru mai multe momente ca acestea!”, a scris Jane Seymour pe Instagram. Actrița s-a pozat într-un costum de baie roșu, la piscină. Cu un zâmbet larg și un trup tonifiat și zvelt, starul din „Dr. Quinn” a primit nenumărate complimente. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Nu mai e nevoie de cuvinte. Această imagine spune totul! Arăți minunat! Este o bucurie să te văd strălucind!”, „Ești uimitoare, Jane!”, „Spune-ne secretul tău! Arăți minunat!”, i-au scris internauții.

​Celebra Jane Seymour arată impecabil și iubește ca o adolescentă. Actrița care a ajuns la inimile a milioane de români cu personajul Dr. Quinn, din serialul fenomen cu același nume, a dezvăluit într-un interviu realizat la începutul anului picanterii din viața ei amoroasă.

Jane a mărturisit că la 73 de ani are parte de cel mai „pasional sex” din viața ei

Sexul în acest moment este mai minunat și mai pasional ca oricând. Nu-mi amintesc să-l fi mai fi trăit așa. Iar asta se întâmplă pentru că este construit pe încredere, dragoste și experiență”, a punctat actrița.

„Acum mă cunosc pe mine și îmi cunosc corpul, iar John a avut propriile experiențe în viața lui, nu este ca atunci când ești mai tânăr”, a adăugat ea, referindu-se la chitaristul trupei The Malibooz, în vârstă de 74 de ani.

„Viața ta sexuală nu trebuie să se termine la 60 de ani. Până la urmă, toți căutăm ceva care să ne pună sângele în mișcare. Când o să îți dai seama de asta, vei fi o persoană fericită”, a mai adăugat îndrăgita actriță.

Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori

Jane Seymour este mamă a patru copii și a fost căsătorită de 4 ori. A fost la un pas de a cincea căsătorie, doar că l-a refuzat pe fostul ei iubit, regizorul David Green, cu care a avut o relație de mai bine de 10 ani. „Mi s-ar fi părut un lucru oribil… am zis că nu vreau să pun un număr în dreptul numelui sau”, a motivat actrița alegerea sa. Acum, actrița care interpretat rolul unei Bond girl în filmul „Live and Let Die” din 1973 e mai fericită ca niciodată în brațele lui John Zambetti.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni