• PRO TV
  • James Middleton, fratele prințesei Kate, a mărturisit că a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru a juca într-un film despre viața sa: „Au îndrăznit chiar să mă întrebe dacă…”

James Middleton, fratele prințesei Kate, a mărturisit că a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru a juca într-un film despre viața sa: „Au îndrăznit chiar să mă întrebe dacă…”

James Middleton, fratele prințesei Kate, a mărturisit că a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru a juca într-un film despre viața sa: „Au îndrăznit chiar să mă întrebe dacă…”

Are alură de star și este fratele celei mai iubite prințese din lume! James Middleton a mărturisit recent că după discursul pe care l-a ținut la nunta surorii sale, a fost ofertat cu un milion de dolari pentru a juca într-un film despre viața sa.

James Middleton ar fi putut deveni un star de cinema, potrivit noilor sale memorii. Fratele în vârstă de 37 de ani al lui Kate Middleton a dezvăluit că i s-a oferit 1 milion de dolari de către o companie de producție americană pentru a juca într-un film, după ce a impresionat cu discursul său la nunta regală din 2011.

Gallery

„Au îndrăznit chiar să mă întrebe dacă membrii familiei mele doreau să participe”, a scris James în cartea sa, potrivit US Weekly.

James a declarat că faptul că a citit din biblie la nunta lui Kate cu prințul William a fost o mare realizare pentru el și asta pentru că suferă de dislexie (n.red o tulburare la citit manifestată prin modificarea cuvintelor, prin greșeli de lectură etc.) încă din copilărie.

​Pippa și James Middleton (foto: Getty Images)

Acesta a mărturisit că nici acum nu știe cum a reușit să ducă la bun sfârșit această sarcină, având în vedere vâlva care s-a creat în jurul nunții regale.

„Nu văzusem niciodată o nuntă regală”, a declarat el pentru The Times.

„Nu a fost una în viața mea. Oricum, nu una mare. Nu eram conștient de amploarea sau de interesul global. M-am simțit privilegiat că sora mea îmi cerea să o fac și că asta însemna ceva pentru ea. Am vrut să mă asigur că totul va ieși cum trebuie”, a conchis James.

Prestația sa la slujba de la Westminster Abbey a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. În cartea sa, „Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (Faceți cunoștință cu Ella: câinele care mi-a salvat viața)”, el a povestit că s-a pregătit câteva săptămâni pentru acest moment al ceremoniei.

Cartea de memorii a lui James împărtășește amintiri despre cățelul său iubit, care a murit în ianuarie 2023, din cauza unei boli. Acesta urmează să fie lansată joi, 26 septembrie.

James este fratele mai mic al lui Kate Middleton și al Pippei Middleton. Britanicul în vâstă de 37 de ani este antreprenor și de trei ani de zile se iubește cu Alizee Thenevet, o analistă financiară din UK.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni