• PRO TV
  • Emilian și Gilberta Wilson au făcut echipă pentru single-ul „Prieteni”, care s-a viralizat pe TikTok: „Fata asta a strâns 1 milion de vizualizări!”

Emilian și Gilberta Wilson au făcut echipă pentru single-ul „Prieteni”, care s-a viralizat pe TikTok: „Fata asta a strâns 1 milion de vizualizări!”

Emilian și Gilberta Wilson au făcut echipă pentru single-ul „Prieteni”, care s-a viralizat pe TikTok: „Fata asta a strâns 1 milion de vizualizări!”

Emilian a lansat piesa „Prieteni”, apoi a venit cu o provocare inedită pe TikTok. Artistul și-a dorit să dacă un duet, așa că i-a invitat pe doritori să se filmeze în timp ce cântă versurile melodiei.

Gallery

„Vreau să fac un feat pe piesa asta, dar nu știu cu cine așa că dacă faci duet și sună tare o să fac cu tine”, a spus artistul pe contul de TikTok, acolo unde are peste 600.000 de urmăritori.

Norocoasa a fost nimeni alta decât Gilberta Wilson, tânăra care a cucerit publicul de la Vocea României în toamna anului 2023.

Versiunea postată de Gilberta Wilson pe TikTok a înregistrat peste un milion de vizualizări și a ajuns până la urechile lui Emilian.

Fata asta a strâns 1 milion de vizualizări. O cheamă Gilberta Wilson și datorită vouă și a faptului că mie mi-a plăcut foarte mult am reușit să facem o piesă împreună de la distanță. Ea în Spania, eu în România. Cam asta este povestea piesei pe care vă rog să vă duceți să o ascultați și să ne dați și nouă o părere dacă vă place. Se numește Prieteni”, a scris Emilian pe platforma de socializare.

@emilian.official Vicea ta @Gilberta Wilson merita sa fie auzita de cat mai multa lume ❤️. #prieteni #gilbertawilson ♬ Prieteni - Tik Tok Version - Emilian

Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară, aceștia fiind extrem de încântați de alegerea lui Emilian. Dacă pentru moment, aceștia au întregistrat piesa de la distanță, artistul a promis că va urma și un videoclip.

„Și a ales vocea care trebuie, bine, te-am ajutat și noi! Ascult piesa în fiecare zi și îmi place din ce în ce mai mult! Poate mai colaborezi cu Gilberta și pe viitor!”;

„E superbă piesa! Cea mai bună alegere cu Gilberta, am avut emoții când ai lansat varianta solo, dar felicitări pentru duet”;

„Ai ales vocea care trebuia! Felicitări amândurora”;

„Cât mai multe piese cu ea...are o voce!”;

„Piesa este superbă!!! O ascult pe repeat de când a apărut! Felicitări!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Gilberta Wilson a întors toate cele patru scaune la Vocea României 2023

Gilberta Wilson are 30 de ani și locuiește într-un sat din Andaluzia, Spania. Tânăra s-a născut la Huși, județul Iași. Părinții ei s-au despărțit pe când era micuță, iar Gilberta a plecat cu mama ei în Spania. În urmă cu doi ani, Gilberta a participat la Vocea Spaniei și a avut șansa de a face parte din echipa lui Luis Fonsi. „A fost o experiență incredibilă”, a declarat concurenta în fața antrenorilor sezonului 11.

​Tânăra a interpretat impecabil un hit al artistei Rosalia și i-a convins pe toți cei patru antrenori să apese butonul. Gilberta a mers în echipa Theo Rose&Horia Brenciu și a ajuns până în live-urile show-ului de la PRO TV.

Fotografii: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni