• PRO TV
  • Andreea Ibacka a renunțat la părul blond care a consacrat-o. Actrița și-a surprins fanii cu un nou look: „După o viață de blond...”

Andreea Ibacka a renunțat la părul blond care a consacrat-o. Actrița și-a surprins fanii cu un nou look: „După o viață de blond...”

Andreea Ibacka a renunțat la părul blond care a consacrat-o. Actrița și-a surprins fanii cu un nou look: „După o viață de blond...”

Andreea Ibacka și-a făcut schimbare de look. După ce ani la rând și-a vopsit părul blond, actrița a decis că este momentul să renunțe la culoarea care a consacrat-o.

Gallery

Andreea Ibacka a simțit nevoia să facă o schimbare, astfel a decis să înceapă cu părul. Actrița a mers la salonul de înfrumusețare pentru a-și îndeplini dorința. Mai exact, Andreea a renunțat să își mai vopsească părul blond și s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului.

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look

Andreea Ibacka a renunțat la părul blond care consacrat-o și care a devenit o emblemă a carierei sale. Recent, aceasta a făcut o schimbare uimitoare, care nu i-a uimit doar pe fani, ci și pe soțul ei, Cabral.

Vedeta a decis să renunțe la părul blond și a optat pentru o nuanță de șaten.

Andreea Ibacka le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram noul look, iar reacțiile nu au întârziat să apară, fanii fiind uimiți de noua ei înfățișare.

„Iti sta foarte bine...parerea mea este ca satenul te prinde mai bine, dar eu sunt subiectiva...blondul nu este printre preferintele mele/ Inițial chiar am crezut că este o poză veche din tinerețe, Iti sta super satena!Si eu am trecut la saten dupa muuuulti ani de blond îți stă frumos, dar parcă blondă ești altceva/ Una dintre cele mai frumoase femei din Romania”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Andreea Ibacka le-a primit la postarea cu noul său look.

Andreea Ibacka a recunoscut că, deși noua nuanță a părului a încântat-o foarte tare, îi lipsește strălucirea părului blond care o consacrase. După o scurtă perioadă cu părul șaten, vedeta a decis să revină la culoarea deschisă care o definește.

„M-a întrebat și soțul: «De ce te-ai vopsit șaten?». «Simțeam nevoia de o schimbare, zi mersi că m-am vopsit!». După lungi insistențe, fetele mele magice (responsabile cu cel mai superbisim blond) mi-au făcut moftul, măcar să scape de gura mea. De 8 zile sunt șatenă… după o viață de blond. Și fiindcă au avut dreptate și deja m-am programat pentru șuvițe mai deschise , las pozele acestea aici drept dovadă. Sau amintire, mă rog”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni