• PRO TV
  • Cum au reacționat frații Menendez când s-au revăzut în închisoare, după mai bine de 20 de ani! Erik și Lyle au fost condamnați în 1980 după ce și-au împușcat mortal părinții

Cum au reacționat frații Menendez când s-au revăzut în închisoare, după mai bine de 20 de ani! Erik și Lyle au fost condamnați în 1980 după ce și-au împușcat mortal părinții

Cum au reacționat frații Menendez când s-au revăzut în închisoare, după mai bine de 20 de ani! Erik și Lyle au fost condamnați în 1980 după ce și-au împușcat mortal părinții

Erik și Lyle Menendez, cei doi frați care au șocat o lume întreagă după ce și-au ucis părinții, s-au reunit în spatele gratiilor.

​Erik și Lyle Menendez sunt cei doi frați care în anul 1989, la vârsta de doar 18, respectiv 21 de ani, și-au împușcat mortal părinții, în reședința lor din Beverly Hills, California. Cei doi au intrat înarmați în casa în care José Menendez locuia alături de soția lui, Kitty și au început să tragă cu pușca în ei, fără a ține cont că este vorba despre cei care i-au adus pe lume.

Potrivit informațiilor transmise de poliție, tatăl lor a fost împușcat de șase ori, iar mama lor de zece ori, în diferite zone ale corpului.

Cei doi frați au fost prinși de polițiști după ce au recunoscut crima în fața psihologului lor și au  condamnați la închisoare pe viaţă fără drept de eliberare condiționată. 

​Cum au reacționat frații Menendez când s-au revăzut în închisoare, după mai bine de 20 de ani

Potrivit BBC, în anul 2018, frații Menendez s-au reîntâlnit într-o unitate de cazare din penitenciarul din San Diego, după mai bine de 20 de ani de când au fost arestați. Aceștia, ca parteneri de crimă, au fost închişi în unităţi diferite începând cu anul 1996, astfel ei nu am mai avut ocazia să comunice.

Atunci când s-au revăzut, la vârsta de 47, respectiv 50 de ani, cei doi frați au izbucnit în lacrimi.

„Toţi deţinuţii din acea unitate pot să interacţioneze între ei“, a declarat purtătorul de cuvânt, Terry Thornton.

Procurorii au susţinut în timpul procesului că tinerii şi-au ucis părinţii pentru a moşteni averea părinților, însă avocaţii apărării au susţinut că a fost vorba despre o răzbunare pentru abuzurile sexuale pe care aceștia le-au trăit întreaga viață. Totuși, instanţa nu a putut să facă dovada molestării.

​Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni