• PRO TV
  • O gravidă și un bărbat de 68 de ani au fost atacați de urs în Brașov! Care este starea lor de sănătate

O gravidă și un bărbat de 68 de ani au fost atacați de urs în Brașov! Care este starea lor de sănătate

O gravidă și un bărbat de 68 de ani au fost atacați de urs în Brașov! Care este starea lor de sănătate

Momente de coșmar pentru două persoane din localitatea Crizbav, Brașov! O tânăra gravidă și un bărbat în vârstă de 68 de ani au fost atacați de un urs și au avut nevoie urgent de îngrijiri medicale. Iată care este starea lor de sănătate în aceste momente

O adolescentă însărcinată și un bărbat au fost atacați de urs pe o stradă din localitatea Crizbav, Brașov. Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce animalul de mari dimensiuni a atacat-o și i-a provocat două plăgi superficiale în zona renală dreaptă și o plagă profundă în fesa dreaptă. Sarcina sa nu a fost pusă în pericol, iar în aceste momente se află la Maternitatea din Brașov.

Bărbatul de 68 de ani s-a ales cu plăgi multiple la nivelul capului și scalpului, fiind transportat la Spitalul Județean Brașov. Potrivit ultimelor informații, acesta a fost suspus unei intervenții chirurgicale complexe, la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Adolescenta gravidă a povestit cum s-a aflat la un pas de tragedie. În timp ce se plimba pe stradă alături de cumnatul său, în jurul orei 19.00, un urs s-a apropiat de ei și i-a atacat. Bărbatul a sărit un gard pentru a se apăra, dar fata nu a mai reușit din cauza sarcinii, fiind astfel zgâriată și mușcată de animalul sălbatic. Când a început să țipe, acesta s-a speriat și s-a îndreptat către o altă persoană, mai exact bărbatul în vârstă de 68 de ani.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni