• PRO TV
  • Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale. Activitățile la care va participa viitoarea regină vor fi alese cu mare atenție

Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale. Activitățile la care va participa viitoarea regină vor fi alese cu mare atenție

Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale. Activitățile la care va participa viitoarea regină vor fi alese cu mare atenție

Kate Middleton a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că a încheiat tratamentul împotriva cancerului și și-a reluat, deja, o parte din îndatoririle regale. Aceasta a fost și prima ei apariție publică de când a anunțat încheierea chimioterapiei.

Gallery

Kate Middleton se simte din ce în ce mai bine după tratamentul împotriva cancerului și a revenit la îndatoririle regale. Viitoarea regină a Marii Britanii și-a reluat angajamentele, în urmă cu o săptămână, la Castelul Windsor.

Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale

După mai bine de nouă luni de pauză, Kate Middleton a reluat o parte din activitățile regale, după ce a primit aprobarea medicului din acest punct de vedere. Aceasta a participat marți, 17 septembrie, la Castelul Windsor, la o reuniune pentru copii.

Anunțul a fost făcut după doar câteva ore, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare: „Prințesa de Wales a patronat, în aceasă după-amiază, o reuniune dedicată copiilor, la Castelul Windsor”.

Citește și:

​Conform presei din regat, aceasta a fost atât prima activitate după terminarea chimioterapiei, dar și prima din acest an. Cu toate acestea, programul de lucru al prințesei va fi simplificat, pentru a nu se epuiza, deoarece medicii nu pot garanta, momentan, că boala a dispărut definitiv.

Kate Middleton își va relua activitatea gradual

Prințesa de Wales nu poate risca să își pună sănătatea în pericol, motiv pentru care, va relua doar îndatoririle care sunt cel mai puțin solicitante, celelalte activități fiind împărțite celorlalți membrii ai Familiei Regale.

Potrivit presei din străinătate, Kate Middleton va reveni gradual la îndatoririle pe care le avea, urmând ca toate angajamentele ei să fie atent alese. Aceasta ar putea fi văzută la Duminica Pomenirii la Cenotaf și ar putea, de asemenea, să găzduiască celebrul concert de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey.

Citește și:

​Un eveniment de la care va lipsi va fi cel desfășurat în Africa de Sud, fiind vorba de acordarea premiului William’s Earthshot Prize Awards, la care soțul ei va merge singur.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni