• PRO TV
  • Masterchef 2024, 1 octombrie. Andreea Stan a pregătit turnuri de carne și ciuperci, dar chefii sunt nemiloși: "Iertați-mă, cum vă simțiți când eu încep să fac așa?" "Mă simt devorată! Sunt o zână a emoțiilor, știu să spun cum să simt"

Masterchef 2024, 1 octombrie. Andreea Stan a pregătit turnuri de carne și ciuperci, dar chefii sunt nemiloși: "Iertați-mă, cum vă simțiți când eu încep să fac așa?" "Mă simt devorată! Sunt o zână a emoțiilor, știu să spun cum să simt"

Andreea spune că provine dintr-un lineaj feminin foarte puternic, iar ea le-a moștenit determinarea și perseverența.

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL ANDREEI! AI REȚETA DE TURNURI DE CARNE ȘI CIUPERCI, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

În prezent se poate mândri cu foarte multe titluri: jurnalist, arhitect, regizor, pilot, skipper, copywriter, realizator radio-tv, director evenimente, designer de interior, coach inteligență emoțională, autor.

Gallery

Arhitectura îi definește totuși cariera și e meseria la care s-a întors de fiecare dată după ce încerca un nou domeniu.

Are o fiică de 19 ani și un fiu de 22 de ani cu care are o relație foarte bună. Fiul ei chiar a fost protagonist al unui scurt-metraj realizat de Andreea în timpul Facultățîi de Regie. 

Are un proiect de inteligență emoțională numit „Zâna Norilor”, de care este foarte mândră și pe care își dorește să îl transforme într-un brand. Chiar ea și-a luat porecla de „Zâna Norilor”. Simte că prin Masterchef poate duce mai departe și mai aproape de cei care au nevoie mesajul „Zânei Norilor”.

La un moment dat, pentru că Chefii sunt duri, chiar are loc o discuție cel puțin interesantă:

Chef: "Iertați-mă, cum vă simțiți când eu încep să fac așa?"(dă la o parte elemente de decor)

Andreea Stan: "Mă simt devorată! Sunt o zână a emoțiilor, știu să spun cum mă simt"

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni