• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Ce consumase, de fapt, vatmanul testat pozitiv la droguri după ce tramvaiul pe care îl conducea a strivit un șofer în mașină

Acum s-a aflat! Ce consumase, de fapt, vatmanul testat pozitiv la droguri după ce tramvaiul pe care îl conducea a strivit un șofer în mașină

Acum s-a aflat! Ce consumase, de fapt, vatmanul testat pozitiv la droguri după ce tramvaiul pe care îl conducea a strivit un șofer în mașină

Apar noi detalii despre accidentul mortal de pe Șoseaua Progresului, din București. Ce consumase, de fapt, vatmanul înainte ca tramvaiul pe care îl conducea să fi zdrobit un șofer în mașină.

Au fost dezvăluite testele efectuate de Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” în ceea ce îl privește pe vatman, cel care conducea tramvaiul în momentul în care s-a produs accidentul mortal.

Inițial, bărbatul a fost testat pozitiv pentru droguri, însă Valer Ciobănescu, preşedintele Sindicatului Transpublic, a spus că acesta urma un tratament pentru răceală și ar fi luat paracetamol.

Joi, pe data de 19 septembrie, a avut loc un accident cumplit pe Șoseaua Progresului, din București. Un bărbat, care se afla la volanul autoturismului său, a fost lovit de un tramvai, după ce a făcut un viraj la dreapta.

În urma testării preliminare a vatmanului au existat suspiciuni în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive, acesta fiind dus ulterior la Institutul de Medicină Legală pentru o serie de analize.

Cine este bărbatul lovit mortal de tramvai

Șoferul care a murit după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un tramvai și înfiptă într-un stâlp de electricitate este soțul femeii care a fost stropită cu benzină în incinta Palatului Parlamentului.

Incendiul a fost provocat, săptămâna trecută, de către un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Potrivit unui post TV, bărbatul ucis de tramvai lucra la SPP și se afla în timpul liber.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni