• PRO TV
  • Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani tot nu reușește să își acopere toate cheltuielile: „Suntem lângă Irinel”

Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani tot nu reușește să își acopere toate cheltuielile: „Suntem lângă Irinel”

Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani tot nu reușește să își acopere toate cheltuielile: „Suntem lângă Irinel”

Irinel Columbeanu nu a ascuns faptul că are o pensie mică, iar banii nu sunt suficienți pentru a-și acoperi nici măcar cheltuielile necesare azilului, fără a adăuga și costul total al medicamentelor pe care trebuie să le ia.

 

Gallery

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a primit o veste bună, deoarece a aflat că va primi o pensie mai mare. Suma cu care pensia va crește nu este deloc mare, însă se bucură, deoarece nu se numără printre bătrânii care au rămas cu aceleași sume.

Irinel Columbeanu va primi o pensie mai mare

Pensia lui Irinel Columbeanu nu a suferit modificări prea mari, însă fostul om de afaceri se bucură de cei 120 de lei pe care îi va lua în plus. Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește, a făcut informația publică.

Citește și:

​Mai mult decât atât, acesta a precizat că, deși nu reușește să acopere suma cerută pentru camera din azil, nu îl va da afară, deoarece vrea să îl ajute, fiind într-o situație foarte grea.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral”, a spus acesta, conform Click.

Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu este una foarte bună, deoarece a suferit două accidente vasculare cerebrale. Acesta a primit toate îngrijirile de care avea nevoie, însă trebuie să respecte mai multe reguli, pentru ca starea lui să nu se înrăutățească.

Citește și:

​De asemenea, Ion Cassian a precizat că sunt câteva persoane care încă vin în vizită la Irinel Columbeanu, iar acest lucru îl ajută să se simtă mai bine și să uite, cel puțin pentru moment, de probleme.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni