• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 23 - 29 septembrie 2024. Taurii trăiesc momente intense cu o persoană de care se simt atrași, Săgetătorii obțin o sumă mare de bani

Horoscop săptămâna 23 - 29 septembrie 2024. Taurii trăiesc momente intense cu o persoană de care se simt atrași, Săgetătorii obțin o sumă mare de bani

Horoscop săptămâna 23 - 29 septembrie 2024. Taurii trăiesc momente intense cu o persoană de care se simt atrași, Săgetătorii obțin o sumă mare de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 23 - 29 septembrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Mercur, planeta comunicării, ajunge în Balanță, pe casa relațiilor, în 26 septembrie, semn că vei putea clarifica unele neînțelegeri, să porți discuții să rezolvi niște situații tensionate în cuplu.
Bani – Venus, micul benefic, îți activează sectorul intereselor financiare, din 23 septembrie. Prin urmare, ai parte de bani proveniți din alte surse, de la partener, poți să intri în posesia unor moșteniri sau bunuri. Mercur și Uranus se află într-un aspect armonios, care favorizează discutarea, înțelegerea și încheierea unor contracte noi. De asemenea, o idee se poate transforma într-un afacere.
Muncă- Marți și miercuri sunt două zile dinamice și recomandarea astrelor este să te folosești de acest context astral să rezolvi o serie de sarcini.

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Planul relațiilor primește tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, din 23 septembrie. Ai ocazia, până pe 17 octombrie, să reînvii pasiunea în cuplu. Dacă ești singur, micul benefic îți scoate în cale persoane, de care să te simți atras, cu care poți avea momente și trăiri intense.
Bani – În prima parte a săptămânii, încasezi o sumă mai mare de bani sau încerci să administrezi cât mai bine niște bani, care provin din alte surse decât salariile. De asemenea, s-ar putea să faci niște cumpărături, un cadou cuiva drag, mai ales dacă vrei să impresionezi
Muncă- Mercur și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia ta, formează un aspect astrologic, care aduce un suflu nou unui proiect la care lucrezi. Ești foarte creativ și ai multă inspirație.
Mercur, astrul comunicării, intră în Balanță, pe casa muncii și rutinei zilnice, din 26 septembrie, și ajută în reorganizarea sarcinilor, comunicarea cu colegii și colaboratorii și încheierea unor contracte noi. De asemenea, vin oferte și propuneri de la alți angajatori, pe care le analizezi.

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Mercur, guvernatorul tău, primește un aspect armonios de la Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să-ți schimbi abordarea în relațiile de familie. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur, din 26 septembrie, în sectorul iubirii și romantismului, te ajută să-ți dai seama cât poți investi într-o relație sentimentală. Dacă faci parte dintr-un cuplu, apar discuții despre petrecerea timpului împreună.
Bani – Marți și miercuri sunt două zile active în planul financiar. Posibil să vrei să investești în casă, să cauți să faci niște achiziții, însă recomandarea astrelor este să fii atent la oferte, pentru că unele pot fi înșelătoare.
Muncă- Din 23 septembrie,Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze casa muncii și până pe 17 octombrie ai parte de oportunități profesionale. Condițiile de muncă se îmbunătățesc și-ți îndeplinești mai ușor sarcinile, ai ajutor de la unii dintre colegi, care pot prelua o parte din activități.

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Sectorul vieții de familie este activat din 26 septembrie de Mercur, planeta comunicării. Ai ocazia să deschizi niște dialoguri cu familia, în special cu părinții, să clarificați niște chestiuni, să aveți niște discuții sincere, să te ocupi de chestiuni administrative.
Pe 26 septembrie, Venus intră în casa iubirii și aventurilor romantice și vei fi preocupat să cucerești pe cineva sau să-ți petreci mai mult timp cu partenerul sau persoanele dragi. Dacă ești singur, apar oportunități de a începe o relație sentimentală.
Bani – În partea a doua a săptămânii ești preocupat să rezolvi un context financiar, să încasezi niște sume de bani sau să achiziționezi ceva de o valoare mai mare pentru casă.
Muncă- Marți și miercuri se anunță două zile active în planul profesional, în care te poți remarca, însă atenție la faptul că este posibil să apară situații în care să nu reacționezi bine, să-ți strici imaginea, dacă abordezi unele chestiuni de serviciu sau relații cu colegii mai agresiv! Pe de altă parte, Mercur și Uranus se află într-un aspect armonios și aduc un suflu nou unui proiect.

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Sectorul vieții de familie, căminului primește tranzitul lui Venus, micul benefic, din 23 septembrie. Prin urmare, până pe 17 octombrie, urmează o perioadă în care îți dorești să investești în casă, în relațiile cu familia, într-o reamenajare.
Bani – Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta surprizelor, formează un aspect armonios în prima parte a săptămânii și este posibil să primești vești bune privind un demers financiar.
Muncă- Din 26 septembrie se activează casa comunicării, dezbaterilor și interacționării cu ceilalți, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Balanță. Poți rezolva o serie de chestiuni administrative, care privesc sarcinile de muncă, să ajungi la înțelegeri, să interacționezi mai ușor cu colegii și să acumulezi informație, care să te ajute în proiectele viitoare.

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- În prima parte a săptămânii, Mercur în tranzit prin casa personalității, Pluton din casa iubirii, și Uranus, din casa principiilor, formează un aspect armonios, semn că vei coopera într-un demers în planul sentimental, îți schimbi abordarea și perspectiva.
Bani – Odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în sectorul financiar, în 26 septembrie, te preocupă administrarea banilor, să faci socoteli, să-ți suplimentezi veniturile. Posibil să existe și mai multe cheltuieli și va fi nevoie de o reorganizare.
Muncă- Din 23 septembrie, Venus în tranzit prin casa comunicării și interacționării, te ajută să obții mai ușor ce ai nevoie, te exprimi mai ușor, negociezi în favoarea ta, acumulezi informație, care să te ajute în planul profesional, în perioada următoare.

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- În planul sentimental, flirtezi cu cineva de o perioadă de timp, ții relația ascunsă și cauți să-ți dai seama dacă este ce ai nevoie în momentul de față.
Bani – Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze casa banilor, din 23 septembrie, și se va observa o îmbunătățire a situației financiare, dar apare și tendința de a cheltui mai mult.
Muncă- Marți și miercuri sunt două zile active în planul carierei, însă este nevoie să ai grijă cum abordezi anumite chestiuni și la modul cum le prezinți în fața superiorilor sau a celor cu care colaborezi, pentru că este posibil să fii mai direct sau poate chiar agresiv în anumite situații.
Cu Mercur, din 26 septembrie, în tranzit prin casa personalității, urmează o perioadă în care vei avea parte de susținere de la planeta comunicării. Te vei exprima mult mai ușor, acumulezi informație, negociezi în favoarea ta și cauți să te înțelegi mult mai bine cu cei cu care interacționezi.

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste – Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia ta, pe 23 septembrie, urmează o perioadă în care flirtezi, ai dispoziție de cuceriri, ai farmec și te preocupă înfățișarea. În prima parte a săptămânii, Mercur și Uranus din casa relațiilor formează un aspect armonios, semn că vei face planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu, iar dacă ești singur, încerci să-ți dai seama ce anume îți dorești de la o relație.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să încasezi o sumă de bani, să administrezi niște bunuri provenite din alte surse decât salariile, să obții un act oficial, juridic, notarial.
Muncă- Mercur ajunge în Balanță pe 26 septembrie, lângă Soare, guvernatorul casei carierei, și dinamizează axa muncii. Poți face un bilanț și cauți să-ți dai seama ce direcție să urmezi în planul profesional. Marți și miercuri te preocupă pregătirea profesională, începerea unor cursuri și obținerea unor calificări.

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- În perioada 23 septembrie-17 octombrie, Venus, planeta iubirii, traversează casa subconștientului și frământărilor interioare și este posibil să-ți aduci aminte de foste iubiri din trecut și poate chiar să începi o relație ascunsă, intensă din punct de vedere sentimental. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, analizezi relația și încerci să găsești metode de relansare.
Bani – Marți și miercuri se activează sectorul intereselor financiare și este posibil să ai intuiție într-o speculație financiară, să obții ușor o sumă de bani dintr-un contract extraprofesional.
Muncă- Te afli într-o perioadă cu oportunități în planul profesional și recomandarea astrelor este să iei în seamă ofertele, care vin spre tine, pentru că-ți vor aduce creștere și dezvoltare. Aspectul armonios pe care Mercur, planeta comunicării, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, și intrarea în zodia Balanță, pe 26 septembrie, aduc propuneri care pot schimba planurile tale pe termen lung.

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- Odată cu intrarea lui Venus, guvernatoarea casei iubirii, pe 23 septembrie, în sectorul prietenilor și vieții sociale, dacă ești singur, apar persoane pe care le cunoști prin intermediul grupurilor pe care le frecventezi și ești deschis către experiențe noi în planul sentimental.
Bani – Spre finalul săptămânii, intervin chestiuni financiare, socoteli și administrarea unor sume pe care le deții la comun cu partenerul, mai ales dacă dorești să achiziționzi ceva de o valoare mai mare.
Muncă- În prima parte a săptămânii, ai un randament crescut privind acumularea de informații și experiențe de natură profesională. Mercur și Uranus formează un aspect benefic, care-ți deschide căi și direcții, care vor ajuta la dezvoltarea și creșterea personală. Intrarea lui Mercur, din 26 septembrie, în casa carierei, vine să aducă oferte, propuneri și ocazia să-ți demonstrezi capacitatea, abilitățile și experiența acumulate in timp.

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- În prima parte a săptămânii programezi o ieșire în afara orașului, o escapadă romantică sau o petrecere surpriză unui prieten.
Bani – Chiar dacă ai cheltuit mult în ultima perioadă, iar Saturn ți-a adus lecții importante în planul financiar, aspectul armonios, care se formează între Mercur și Uranus vine să-ți aducă intenții privind investiții pentru casă, o schimbare, o reamenajare.
Muncă- Intrarea lui Venus, micul benefic, în casa carierei, din 23 septembrie, vine să aducă oportunități, protecție și recunoașterea meritelor, ajutor de la șefi prin obținerea unor acorduri pentru lansarea într-un proiect nou.
Pe 26 septembrie, Mercur ajunge în zodia Balanță, pe sectorul pregătirii profesionale și schimburilor de experiență și vei fi interesat să te dezvolți, să înveți lucruri noi, să fii la curent cu ultimele noutăți dintr-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Dragoste- În prima parte a săptămânii, Uranus din casa comunicării formează un aspect armonios cu Mercur din casa relațiilor, moment prielnic pentru inițierea unor dialoguri și clarificarea unor chestiuni care țin de cuplu, casă și viața de familie.
Bani – Mercur activează, din 26 septembrie, casa intereselor financiare și urmează o perioadă în care recomandarea astrelor este să reorganizezi finanțele, mai ales dacă urmează niște investiții mai mari. Ar fi bine să te sfătuiești cu partenerul de cuplu, să nu iei decizii de unul singur.
Muncă- Sectorul perfecționării profesionale, studiilor, acumulării de cunoștințe, lărgirea orizonturilor cunoașterii este activat, din 23 septembrie, de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion. Așadar, urmează o perioadă în care ai randament ridicat în acumularea de informații și cunoștințe.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni