• PRO TV
  • Tatăl lui Andrei, tânărul care a căzut cu mașina în lacul Pantelimon, a presimțit tragedia! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să își dea ultima suflare: „Mi-am dat seama”

Tatăl lui Andrei, tânărul care a căzut cu mașina în lacul Pantelimon, a presimțit tragedia! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să își dea ultima suflare: „Mi-am dat seama”

Tatăl lui Andrei, tânărul care a căzut cu mașina în lacul Pantelimon, a presimțit tragedia! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să își dea ultima suflare: „Mi-am dat seama”

Tragedie fără margini în București! Un tânăr de doar 25 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în lacul Pantelimon. Tatăl său parcă a presimțit tragedia și a plecat imediat la fața locului pentru a-și salva fiul, însă fără rezultat! Ce a făcut tatăl său cu puțin timp înainte de accident

Andrei, un tânăr de doar 25 de ani din București, a sfârșit tragic după ce a căzut cu mașina în lacul Pantelimon. Băiatul ar fi plecat de acasă cu automobilul părinților după ce s-a certat cu aceștia din cauza faptului că își dorea mult să fie șofer, însă nu putea fiindcă suferea de epilepsie.

„El vrea să aibă permis de conducere, să meargă în legalitate și nu se putea. Îl minţeam tot timpul", a povestit tatăl acestuia într-un interviu pentru un post TV.

Nervos, Andrei a accelerat automobilul după ce a ieșit din curtea casei sale și, în 100 de metri, a intrat direct în lac. Tatăl lui a alergat printre mărăcini și a reușit să intre în apă, alături de salvatorii ISU, însă pentru Andrei nu s-a mai putut face nimic. O oră au încercat medicii de la ambulanță să îl readucă la viață pe Andrei, dar totul a fost în zadar.

„Nu a reuşit! A fost maşina invers, cu roţile în sus! A ţipat, a urlat. Au sărit doi vecini şi nu au putut să facă mai nimic...", a spus și mama tânărului.

Andrei a fost scos din apă cu mare dificultate, la operațiune participând atât tatăl său, cât și polițiștii de la rutieră, pompierii și mai mulți voluntari.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni