• PRO TV
  • Ce nume a ales Getuța Sterp pentru copilul ei. Mama Geta a dat-o de gol și a dezvăluit sexul celui de-al patrulea nepot: „E de ajuns un nume”

Ce nume a ales Getuța Sterp pentru copilul ei. Mama Geta a dat-o de gol și a dezvăluit sexul celui de-al patrulea nepot: „E de ajuns un nume”

Ce nume a ales Getuța Sterp pentru copilul ei. Mama Geta a dat-o de gol și a dezvăluit sexul celui de-al patrulea nepot: „E de ajuns un nume”

În urmă cu ceva timp, Getuța Sterp a dezvăluit faptul că este însărcinată cu primul ei copil, însă nu a făcut nicio declarație despre sexul acestuia. Mama Geta, însă, a dat-o de gol și a spus dacă va avea fată sau băiat, dar și când va naște.

 

Gallery

Fericire mare în familia mamei Geta, deoarece Getuța Sterp mai are puțin și va naște, iar viitoarea bunică a dezvăluit și sexul copilului. Sora lui Culiță a intrat, deja, în ultimul trimestru.

Ce sex are copilului Getuței Sterp

Getuța Sterp și soțul ei au anunțat că vor avea un copil când sarcina era destul de avansată, însă au vrut să păstreze tăcerea în ceea ce privește sexul copilului. Nu au dat niciun indiciu în ceea ce privește acest aspect, însă mama Geta le-a luat-o înainte și a spus ce va aduce pe lume fiica sa.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că fiica ei va naște la începutul lunii noiembrie, dezvăluind și numele pe care l-a sugerat pentru nepoțelul ei.

Citește și:

„Getuța s-a gândit, deja, la un nume pentru bebeluș. Chiar eu i-am dat ideea de nume:  Zian. Asta pentru că pe Arsenie Boca îl chema Zian. Eu tot ascult documentare despre Arsenie Boca și mi-a plăcut mult numele acesta, e mai deosebit. Ea va naște în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril, iar ea spunea că ar vrea să-i pună celui mic numele Mihail. Va vedea cum va face până la urmă. Nu cred că le va pune pe amândouă, e de ajuns un nume. Și eu le-am pus copiilor câte un singur nume”, a spus mama Geta, conform Cancan.

Mama Geta vrea să aibă cât mai mulți nepoți

Mama Geta este în culmea fericirii de când copiii eu au devenit părinți. Ileana i-a dăruit doi nepoți, Culiță i-a dăruit un copil, iar Getuța numără zilele până îl va aduce pe lume pe fiul său.

Citește și:

​Aceasta speră ca și Iancu să facă un copil cât mai repede, mai ales că, în luna octombrie, se va însura, dar așteaptă ca și ceilalți copii ai ei să își mărească familiile: „Eu vreau să fie casa plină, să nu rămână niciodată casa părintească goală”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni