• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 septembrie 2024. Balanțele au parte de bani din mai multe surse, Racii sunt atrași de cineva misterios

Horoscop zilnic 23 septembrie 2024. Balanțele au parte de bani din mai multe surse, Racii sunt atrași de cineva misterios

Horoscop zilnic 23 septembrie 2024. Balanțele au parte de bani din mai multe surse, Racii sunt atrași de cineva misterios

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 23 septembrie 2024.


Berbec

Cu Venus, de astăzi, în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa relațiilor profunde și a intereselor financiare vei, clarifica anumite aspecte, care țin de relație sau banii la comun. De asemenea, pot veni bani și din alte surse, iar sfera intimă se poate activa, pentru că-ți dorești să te reconectezi cu partenerul la nivel profund.


Taur

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, traversează zodia Scorpion, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor. Îți aduce șanse de relansare relațională, momente intense alături de partener, dar și posibilitatea să intri într-o relație nouă. Poți încheia parteneriate și contracte profesionale până pe 17 octombrie.

Gemeni

Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge astăzi în Scorpion, pe casa muncii și sănătății. Până pe 17 octombrie urmează o perioadă în care se îmbunătățește activitatea la locul de muncă. Ai șansa să-ți găsești partener prin intermediul serviciului dacă ești singur.

Rac

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv casa iubirii și aventurilor romantice și este posibil să ai parte de momente intense în planul sentimental până pe 17 octombrie. De asemenea, dacă ești singur, ești atras de cineva misterios.

Leu

Începând de astăzi și până pe 17 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul casei, vieții de familie și relațiilor cu părinții, patrimoniului. Te interesează, în perioada următoare, să rezolvi chestiuni legate de casă, patrimoniu, să reamenajezi spațiul.

Fecioară

Venus, traversează, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv casa comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți și deplasările. Urmează o perioadă cu interacțiuni mai dese, acumulezi mai ușor de informație, negociezi în favoarea ta și ai parte de deplasări mai multe în scopul rezolvării unor chestiuni administrative.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin Scorpion, de astăzi, prin casa banilor obținuți din muncă. Până pe 17 octombrie ai parte de o perioadă cu bani proveniți din mai multe surse, dar și cu cheltuieli mai mari.

Scorpion

Venus începe să traverseze de astăzi zodia Scorpion, respectiv casa identității și îți aduce farmec, dispoziție de cuceriri și flirt. Până pe 17 octombrie ai șanse să-ți atingi obiectivele și să te pui mai mult în valoare, dacă vrei să negociezi în favoarea ta un contract, din a doua jumătate a lunii octombrie.

Săgetător

Venus începe, de astăzi, să-ți traverseze sectorul frământărilor interioare, trecutului și subconștientului. Până pe 17 octombrie urmează o perioadă în care este posibil să iasă la suprafață anumite emoții din trecut sau situații din sfera sentimentală pe care ar trebui să le vindeci.

Capricorn

Sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor și proiectelor pe termen lung este activat, de astăzi până pe 17 octombrie, de tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion. Așadar, apar oportunități profesionale, dar și de natură sentimentală prin intermediul prietenilor.

Vărsător

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, respectiv casa carierei și aspirațiilor profesionale și până pe 17 octombrie ai șansa să te lansezi în carieră, să te afirmi și să faci impresie șefilor. Primești oferte, ți se recunosc meritele și este posibil să primești și responsabilități noi.

Pești

Începând de astăzi, odată cu tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion, ești interesat de lărgirea universului cunoașterii, perfecționarea profesională, schimburi de experiență, participare la evenimente, care să te pună în valoare. Până pe 17 octombrie o să ieși mai mult în spațiul social și cauți să programezi niște călătorii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni