• PRO TV
  • Pare ireal că aceste vedete au peste 60 de ani! Îi știm de o viață, dar refuză să îmbătrânească: Brad Pitt și Demi Moore au descoperit fântâna tinereții

Pare ireal că aceste vedete au peste 60 de ani! Îi știm de o viață, dar refuză să îmbătrânească: Brad Pitt și Demi Moore au descoperit fântâna tinereții

Pare ireal că aceste vedete au peste 60 de ani! Îi știm de o viață, dar refuză să îmbătrânească: Brad Pitt și Demi Moore au descoperit fântâna tinereții

Brad Pitt pare că a descoperit fântâna tinereții! În ultima perioadă, actorul uimește cu look-ul său foarte fresh – deși a împlinit 60 de ani, cu siguranță nu arată ca un bunic! Și el nu este singurul – la Hollywood vedetele refuză să îmbătrânească și fac orice le stă în putință pentru a-și păstra tinerețea.

La 60 de ani, Brad Pitt este considerat, în continuare, un sex simbol al Hollywood-ului. Este la fel de căutat de marii regizori ca în urmă cu 30 de ani, primește roluri apreciate și nici cu viața amoroasă nu stă rău. Are o iubită, Ines de Ramon, care este cu 26 de ani mai tânără decât el, însă diferența nu este vizibilă.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Nu contestăm că Brad are gene bune, însă cu siguranță nu pot fi ignorate nici zvonurile potrivit cărora și-ar fi făcut numeroase operații estetice.

​Pe John Stamos îl știm de când eram mici și ne uitam la „Casa plină”. Actorul din „Full House” se „ține bine” la 61 de ani – are o garderobă cool și o atitudine de învingător. Desigur, la Hollywood bărbații își vopsesc părul la fel de des ca femeile, așa că și acest lucru îi ajută să pară mai tineri decât sunt în realitate.

Și Rob Lowe face parte din aceeași categorie ca John Stamos – ne uitam la filme cu el în anii ’90. Acum are 60 de ani, dar este într-o formă incredibilă.

De Demi Moore ce am mai putea spune? La 61 de ani este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. În filmul "The Substance", Demi Moore joacă rolul unei celebrități în declin, care decide să folosească un drog de pe piața neagră, o substanță care replică celulele și creează temporar o versiune mai tânără și mai bună a ei. Pare că același lucru îl face și în realitate! Asta pentru că, deși are 61 de ani, parcă arată din ce în ce mai bine!

Michelle Pfeiffer are 66 de ani și uimește cu look-ul său natural. Nu se știe dacă a apelat la chirurgia plastică, însă dacă a făcut-o, a făcut-o în mod discret.

​Nu același lucru se poate spune și despre Lisa Rinna, care a încercat tot ce se poate în materie de chirurgie plastică pentru a-și păstra aspectul tânăr.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni