• PRO TV
  • Are 66 de ani, dar i-au dispărut, ca prin minune, toate ridurile de pe față! Madonna șochează cu un nou look

Are 66 de ani, dar i-au dispărut, ca prin minune, toate ridurile de pe față! Madonna șochează cu un nou look

Are 66 de ani, dar i-au dispărut, ca prin minune, toate ridurile de pe față! Madonna șochează cu un nou look

Madonna nu lasă vârsta să o definească și, mai ales, refuză să îmbătrânească! În vârstă de 66 de ani, vedeta se poartă și se îmbracă exact ca pe vremea când avea 20-30 de ani, fără să îi pese de ceea ce spun cârcotașii.

Cântăreața a șocat cu look-ul său la Săptămâna Modei de la Milano, unde a participat la mai multe prezentări de modă. „Regina Pop” a venit la prezentarea noii colecții Dolce & Gabbana cu fața acoperită de un voal negru, însă la after-party a surprins pe toată lumea cu… netezimea chipului său. La 66 de ani, pare că ridurile i-au dispărut… ca prin minune!

Gallery

​Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Madonna a atras toate privirile la after-party cu ținuta sa îndrăzneață – a purtat o rochie mini transparentă, combinată cu un dres de plasă și cizme înalte. Însă chipul ei a stârnit mai multe priviri curioase decât outfitul.

​Deși nu vorbește despre asta, se zvonește că vedeta a apelat la chirurgi de top pentru liftinguri faciale și alte intervenții anti-îmbătrânire.
S-a discutat mult despre asta odată cu apariția sa la premiile Grammy din 2023, când fanii au observat că fața ei părea mai umflată și mai întinsă.

La acea vreme, chirurgul plastician Dr. Michael Horn, certificat în Chicago, Illinois, a oferit celor de la DailyMail.com opinia sa de expert despre intervențiile pe care le-ar fi putut avea.

Dr. Horn a dezvăluit că Madonna și-a făcut „lifting facial”, ceea ce era „evident deoarece pielea ei părea întinsă și fără riduri” – dar că a suferit și o rinoplastie. De asemenea, el a susținut că vedeta a folosit în exces fillere faciale, a avut un lifting al sprâncenelor și a apelat la Botox.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni