• PRO TV
  • Andreea Bănică, în costum de baie combinat cu adidași și șosete la plajă. Fanii, fermecați de rotunjimile vedetei

Andreea Bănică, în costum de baie combinat cu adidași și șosete la plajă. Fanii, fermecați de rotunjimile vedetei

Andreea Bănică, în costum de baie combinat cu adidași și șosete la plajă. Fanii, fermecați de rotunjimile vedetei

Zilele trecute își etala formele incendiare pe litoral, la Eforie, iar acum face senzație pe plajele din insula grecească Paxos. Andreea Bănică a făcut o adevărată ședință foto, încântându-și fanii cu imagini în costum de baie.

Andreea Bănică a pozat ca un adevărat fotomodel la malul mării, pe o plajă pietroasă din Paxos. Cântăreața și-a protejat tălpile de pietrele tăioase purtând adidași și șosete în combinație cu costumul de baie în două piese.

Gallery

​Cu părul prins în codițe împletite, cu ochelari de soare cool și „accesorizată” cu un pahar de Aperol în mână, Andreea Bănică pare că se simte excelent.
„Ești superbă!”
„Ce frumusețe!”, i-au comentat fanii.

​În urmă cu jumătate de an, cântăreața se plângea fanilor săi că s-a „pufoșit”, însă în imaginile recente arată impecabil. „Am remarcat că m-am pufoșit, probând costumul de baie, dar m-am pus pe treabă”… și iată că acum se văd rezultatele!

Vedeta se mândrește că până acum nu a apelat la operații estetice pentru înfrumusețare.
Totuși, cântăreața nu le-a ascuns fanilor că și-a scos toate alunițele de pe corp, pentru că le considera inestetice. Cu toții ne aducem aminte de celebra ei aluniță, pe care, surpriză, vedeta nu o plăcea la fel de mult cum o plăceau fanii ei.
„M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!”, a mărturisit Andreea Bănică, care a răspuns la întrebări printr-un clip video, în care apare nemachiată.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni