• PRO TV
  • Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii

Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii

Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii

Sunt căsătoriți de 14 ani și formează, în continuare, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul internațional. Penelope Cruz și Javier Bardem au strălucit la Festivalul de Film de la San Sebastián: cei doi au impresionat cu stilul lor impecabil.

În vârstă de 50 de ani, Penelope Cruz a fost superbă într-o rochie albă din dantelă, accesorizată cu o fundă neagră.

În timpul galei spaniole, Bardem, în vârstă de 55 de ani, a devenit vizibil emoționat când și-a lăudat soția, în timp ce era recompensat cu Premiul Donostia pentru întreaga carieră.

​Sursa foto: Getty Images

„Pentru femeia pe care o iubesc și cu care am împărțit o viață - vreau să-ți mulțumesc și să-mi exprim recunoștința profundă pentru felul în care ești responsabilă pentru viață, viața copiilor tăi, a familiei tale, a mamei tale, a prietenilor tăi, viața altora, a multor oameni pe care nu-i cunoști, dar pentru care suferi și de care îți pasă, și fără îndoială, pentru viața acestui bărbat care e aici, care te iubește și îți mulțumește foarte mult pentru asta", a spus acesta, citat de Daily Mail.
Penelope Cruz și Javier Bardem au împreună doi copii - Leo, de 12 ani, și Luna, de 10 ani.

Gallery

În ianuarie, Penelope a vorbit deschis despre căsnicia sa într-un interviu sincer pentru Elle. Actrița a dezvăluit cum Javier îi distrează pe toți cu imitațiile sale amuzante. "Cântă și e un dansator grozav. Și îl imită incredibil pe Mick Jagger. Îi imită pe Al Pacino și De Niro vorbind între ei. Este incredibil." Penelope a vorbit și despre cum face față rolurilor "incomode și dureroase" pe care le joacă. "Este unul dintre principalele lucruri cu care mă ocup în terapie: cum să găsesc un echilibru astfel încât să pot continua să simt acele lucruri fără să le fac ale mele... Uneori [personajele pe care le interpretez] pot fi incomode și dureroase. E greu să le las să plece, dar la final, simt întotdeauna că m-au făcut puțin mai compătimitoare decât eram cu două luni înainte”.

Pe lângă protejarea propriilor emoții, Penelope este, de asemenea, extrem de protectoare și discretă cu privire la cei doi copii ai săi. "Este decizia lor dacă vor alege o meserie mai expusă publicului sau nu. Vor putea vorbi despre asta când vor fi pregătiți."
Copiii lui Penelope Cruz nu au conturi pe rețelele sociale și nici măcar telefoane mobile: "Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales dacă ai un creier care încă se formează. Și cine plătește prețul? Nu noi, nu generația noastră, care, poate la 25 de ani, a învățat cum funcționează un BlackBerry. Este un experiment crud pe copii, pe adolescenți”, a spus Penelope.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni