• PRO TV
  • Ion Țiriac, în formă maximă la 85 de ani: "Timp de 6 ore nu fac asta"

Ion Țiriac, în formă maximă la 85 de ani: "Timp de 6 ore nu fac asta"

Ion Țiriac, în formă maximă la 85 de ani: "Timp de 6 ore nu fac asta"

Ion Țiriac se simte excelent la cei 84 de ani pe care îi are. Miliardarul a dezvăluit cum își menține tonusul și care este secretul longevității.

Omul de afaceri e plin de vitalitate datorită unui stil de viață sănătos și echilibrat. Chiar dacă nu mai face sport, afaceristul reușește să se mențină în formă. Fostul mare jucător de tenis a mărturisit, în cadrul unei emisiuni tv, că pune accent pe pauza dintre mese.

”Zilnic, nu mănânc între patru și șase ore”

„Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin. În rest, nu fac nimic, din păcate. Eu la 43 de ani, când am spus că am terminat, am zis «jur să nu mai ating o rachetă de tenis», «jur să nu mai alerg».Pentru că am alergat de trei ori mai mult decât Năstase, de șapte ori mai mult decât alții și am zis mi-ajunge, am făcut o greșeală”, a spus IonŢiriac, la „Prietenii lui Ovidiu”.

"O singură dată am fost însurat”

Cu o avere estimată la 2,1 miliarde de euro, potrivit Forbes, Ion Țiriac este cel mai bogat român. Afaceristul a fost căsătorit o singură dată cu Erika Braedt, fostă handbalistă.

"M-am însurat la 20 de ani. Am divorțat la 22 de ani, am învățat lecția și am terminat. Atât! O singură dată am fost însurat”, a spus Ion Țiriac.

Ion Țiriac are trei copii din două relații. Mikette von Issenberg este femeia care l-a făcut tată pe Ion Țiriac în septembrie 1976, atunci când l-a adus pe lume Ion Alexandru Ţiriac. O altă mare iubire a miliardarului este jurnalista egipteană Sophie Ayad. Cea din urmă i-a dăruit doi moștenitori lui Ion Țiriac: pe Ioana și Karim.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni