• PRO TV
  • Detalii tulburătoare ies la iveală despre tânărul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon. Ce i-au ascuns părinții: "Îl mințeam mereu"

Detalii tulburătoare ies la iveală despre tânărul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon. Ce i-au ascuns părinții: "Îl mințeam mereu"

Detalii tulburătoare ies la iveală despre tânărul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon. Ce i-au ascuns părinții:  "Îl mințeam mereu"

Un tânăr de 25 de ani din București și-a pierdut viața într-un mod tragic, după ce a condus fără permis și a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon.

Într-un moment de furie, a luat mașina tatălui său și a fugit. Detalii tulburătoare au ieșit la iveală despre ultimele momente ale tânărului și despre motivele care l-au împins spre acest gest.

Incidentul tragic a avut loc sâmbătă, 21 septembrie 2024, la periferia Capitalei. După o ceartă aprinsă cu tatăl său, băiatul a decis să ia mașina părinților, chiar dacă nu avea permis de conducere.

A pornit în viteză, iar în scurt timp, mașina a ajuns în apele lacului Pantelimon. Se pare că băiatul a luat decizia extremă de a se sinucide, fiind afectat de faptul că nu putea obține permisul de conducere din cauza unor probleme de sănătate.

Tatăl tânărului a sărit în apă în încercarea de a-și salva fiul, dar nu a reușit. Potrivit părinților, tânărul visa să obțină permisul de conducere, dar din cauza stării sale de sănătate, acest lucru nu era posibil.

Părinții i-au ascuns adevărul, iar când acesta a aflat motivul real, a avut o reacție extrem de violentă. În câteva secunde, băiatul a plecat furios cu mașina din curtea casei, care era situată la doar 100 de metri de lacul Pantelimon.

„Într-un moment de furie, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar a fugit cu mașina. A ajuns invers, cu roțile în sus, iar vecinii care au sărit să-l ajute nu au reușit să facă nimic”, a declarat mama tânărului.

„El dorea să aibă permis de conducere și să fie în legalitate, dar nu putea. Îl mințeam mereu. Cheia mașinii era în casă, iar el a luat-o”, a spus tatăl.

După accident, echipajul SMURD a ajuns rapid la locul tragediei, iar medicii au încercat din răsputeri să-l resusciteze pe tânăr, dar fără succes. În cele din urmă, acesta a fost declarat decedat la fața locului. Autoritățile continuă să investigheze cauzele și împrejurările exacte ale incidentului.

Foto: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni