• PRO TV
  • Valentina Pelinel a spus lucrurilor pe nume. Cum se înțelege cu socrii ei: "Nu se implică"

Valentina Pelinel a spus lucrurilor pe nume. Cum se înțelege cu socrii ei: "Nu se implică"

Valentina Pelinel a spus lucrurilor pe nume. Cum se înțelege cu socrii ei: "Nu se implică"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de șase ani și au împreună trei copii: pe Milan și gemenele Rania și Indira.

Gallery

​Recent, Valentina a discutat pentru prima dată despre relația pe care o are cu socrii ei, evidențiind legătura specială pe care o împărtășește cu aceștia.

Vedeta a mărturisit că s-a înțeles excelent cu soacra ei încă din primele momente, descriind-o ca pe o persoană calmă, înțeleaptă și plină de bunătate.

În ceea ce privește socrul său, Valentina apreciază relația bună pe care o au și consideră că soțul ei, Cristi Borcea, a moștenit de la el ochii albaștri, trăsătură pe care a transmis-o mai departe și fiului lor, Milan. 

De asemenea, ea a subliniat că atât mama ei, cât și mama lui Cristi, sunt persoane calde și înțelegătoare, care nu interferează în relația lor, ci oferă sprijin discret.

„Mama mea e o femeie foarte frumoasă, mereu m-am mândrit cu asta. E o fire timidă și sensibilă, e genul de om care nu deranjează pe nimeni. Și ea se mândrește cu mine și sora mea și nu ezită să ne facă complimente. Cu soacra mea am avut chimie de la început.

E persoană foarte bună, foarte calmă, împăciuitoare, plină de înțelepciune. Și cu socrul meu mă înțeleg foarte bine și trebuie să menționez că e meritul lui că soțul meu are ochii albaștri.Și uite așa și Milan al meu are ochii albaștri, așa cum mi-am dorit, dar cred că la ochii lui Milan a contribuit și mama mea.

Avem noroc că și mama mea, dar și mama lui Cristi sunt niște firi calde, care ne lasă să decidem pentru noi și nu se implică în relația noastră. Ne sunăm, ne vedem, ne gătesc ceea ce ne dorim și petrec timp cu nepoții. Mama îl iubește, de asemenea, pe Cristi”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu viva.ro.

Valentina a vorbit și despre puterea credinței în momentele grele din viață. Ea a recunoscut că s-a bazat mereu pe Dumnezeu pentru a depăși situațiile dificile și că a primit întotdeauna semne divine care i-au arătat direcția corectă.

„Cred în semne și în Dumnezeu. În momentele în care nu știam cum să continui, am simțit că Dumnezeu mi-a arătat calea. Cred că greșelile ne învață lecții importante, iar relația cu divinitatea nu ar trebui să se limiteze doar la mersul la biserică", a adăugat ea.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni