• PRO TV
  • Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon din București. Nu avea permis - FOTO

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon din București. Nu avea permis - FOTO

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon din București. Nu avea permis - FOTO

Incident grav în Capitală. Un autoturism a căzut în lacul Pantelimon din București, iar tânărul aflat la volan a murit. În urma verificărilor polițiștilor s-a constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a murit sâmbătă dimineaţă după ce maşina pe care o conducea a căzut în lacul Pantelimon, din Capitală.

Victima nu avea permis de conducere

”La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 10.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism a căzut în lacul Pantelimon. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleş, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

Tânărul a fost declarat decedat

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere împreună cu pompierii şi cu o persoană civilă au reuşit să-l scoată pe tânăr din apă şi l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare.

În pofida eforturilor depuse de către salvatori, tânărul a fost declarat decedat la faţa locului.În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

FOTO ISU

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni