• PRO TV
  • Lidia Buble a rămas din nou fără permis. Artista a primit și o amendă substanțială, ce greșeală a făcut în trafic

Lidia Buble a rămas din nou fără permis. Artista a primit și o amendă substanțială, ce greșeală a făcut în trafic

Lidia Buble a rămas din nou fără permis. Artista a primit și o amendă substanțială, ce greșeală a făcut în trafic

Lidia Buble a rămas din nou fără permis de conducere și a primit o amendă substanțială după ce nu a acordat prioritate în trafic.

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a fost sancționată cu peste 990 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru două luni.

Incidentul a avut loc în apropierea Arcului de Triumf din București, când Lidia Buble nu a cedat prioritatea într-o intersecție la efectuarea unui viraj la stânga, lucru observat de polițiștii de la Rutieră. Aceștia au decis să o oprească și să îi aplice sancțiunea.

"La data de 20 septembrie, în jurul orei 18:50, polițiștii Brigăzii Rutiere au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei femei aflate la volan, după ce aceasta nu a acordat prioritate într-o intersecție. A fost aplicată o amendă de 990 de lei, iar permisul de conducere a fost suspendat pentru 60 de zile", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Artista a avut mari probleme cu legea. În urmă cu un an, Lidia Buble a primit o condamnare cu suspendare pentru dare de mită, după ce ar fi oferit bani unor polițiști pentru a scăpa de o amendă, fiind oprită în timp ce se afla sub influența alcoolului. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni