• PRO TV
  • La ce pensie a ajuns Adriana Iliescu după recalculare. La 86 de ani, își întreține singură fiica, studentă la două facultăți: "M-a ajutat bunul Dumnezeu:

La ce pensie a ajuns Adriana Iliescu după recalculare. La 86 de ani, își întreține singură fiica, studentă la două facultăți: "M-a ajutat bunul Dumnezeu:

La ce pensie a ajuns Adriana Iliescu după recalculare. La 86 de ani, își întreține singură fiica, studentă la două facultăți: "M-a ajutat bunul Dumnezeu:

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai în vârstă mamă din lume, a beneficiat recent de o majorare a pensiei, în urma recalculării, care o ajută să-și susțină fiica, studentă la două facultăți.

Gallery

​După o lungă carieră ca profesor universitar, pensia ei a crescut la 5.000 de lei lunar. În plus, Adriana primește și o indemnizație de aproximativ 2.000 de lei din partea Uniunii Scriitorilor, datorită cărților pentru copii pe care le-a publicat de-a lungul timpului.

La vârsta de 86 de ani, Adriana Iliescu se ocupă în continuare de întreținerea fiicei sale și afirmă că se descurcă bine financiar.

„Nu ne plângem de nimic. M-a ajutat bunul Dumnezeu, am fost profesor universitar și am o pensie de 5.000 de lei pe lună, nu am probleme cu banii.”

Ea a subliniat că mereu s-au gospodărit cu resursele proprii și nu au cerut ajutor nimănui: „Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”

De-a lungul timpului, Adriana și fiica sa au trecut prin momente dificile, dar au reușit să le depășească împreună.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor”, a spus Adriana Iliescu.

Fotografii: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni