• PRO TV
  • Momente cutremurătoare la înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Gestul impresionant făcut de Gabriel în memoria soției sale: "A iubit-o din toată inima"

Momente cutremurătoare la înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Gestul impresionant făcut de Gabriel în memoria soției sale: "A iubit-o din toată inima"

Momente cutremurătoare la înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Gestul impresionant făcut de Gabriel în memoria soției sale: "A iubit-o din toată inima"

Gabriel, fost participant la un show de televiziune cunoscut, a primit permisiunea de a părăsi penitenciarul pentru a-și lua rămas bun de la Ana Maria, soția sa, care a fost ucisă în Olanda într-un mod tragic.

În urma acestei tragedii, el a reușit să obțină aprobarea necesară pentru a fi prezent la înmormântare.

Cu această ocazie, Gabriel a făcut un gest emoționant pentru a-i onora memoria. A cumpărat o coroană realizată din  100 de trandafiri albi, florile preferate ale soției sale, și a lăsat o banderolă cu mesajul „Te iubesc... soțul”. Gestul bărbatului a impresionat pe toată lumea prezentă la înmormântarea Anei, care va fi  înmormântată la Ploiești, orașul natal a lui Gabriel. 

Gabriel are doar 24 de ore pentru a participa la acest moment dureros, iar familia lui, inclusiv mama sa, a vorbit despre cât de greu îi va fi să facă față situației:

„Gabriel a dorit din tot sufletul să fie alături de Ana pentru ultima dată, dar acest moment va fi cel mai greu din viața lui”, a declarat Tincuța Vasiliu.

„Fiul meu va fi prezent  la înmormântare, după ce șefii de la penitenciar i-au acordat o permisie în ziua funeraliilor. Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitiv. Cu mare durere, Gabriel va ajunge la Ploiești de dimineață, la fel ca și noi, familia, nașii și câțiva prieteni, și o va conduce pe Ana, pe ultimul drum. Ce să spun…va fi ziua cea mai grea și cea mai neagră din viața băiatului meu”, a declarat Tincuța Vasiliu, mama lui Gabriel. 

Această tragedie a șocat pe toată lumea, iar ancheta din Olanda este în desfășurare. Poliția a arestat trei suspecți în legătură cu moartea Anei, iar circumstanțele sunt încă în curs de investigare.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni