• PRO TV
  • Ana Maria și Marian Mexicanu, botez pentru fiica lor! Cum s-a îmbrăcat Ana, tânăra lui soție, la eveniment: "Ce ținuta mea, ce ținuta lui, ea este azi, Miriam este azi!"!

Ana Maria și Marian Mexicanu, botez pentru fiica lor! Cum s-a îmbrăcat Ana, tânăra lui soție, la eveniment: "Ce ținuta mea, ce ținuta lui, ea este azi, Miriam este azi!"!

După ce a devenit tată pentru a treia oară, chiar de ziua lui de naștere, Marian Mexicanu face azi, 20 septembrie, botezul fiicei.

Evenimentul este și dedicat Anei, căreia îi este ziua pe 21 septembrie, dar petrecerea, despre care Mexicanu spune că a fost creată "cu ștaif și elegantă" este și un eveniment de nuntă. Cei doi s-au cununat la biserică, dar nu au făcut nicio celebrare după ceremonie. Dacă Marian a fost extrem de elegant într-un costum, Ana s-a îmbrăcat într-o rochie albă, foarte prețioasă, cu o diademă și cu un decolteu amețitor.

Ce ținuta mea, ce ținuta lui, ea este azi, Miriam este azi! (...) De la bun început am plecat cu gândul să fie ceva asemănător, am găsit-o, am cumpărat-o și gata. 

​VEZI VIDEO ATAȘAT

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni