• PRO TV
  • Horoscop zilnic 21 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de evenimente neprevăzute în viața personală, Berbecii se ceartă cu partenerul de cuplu

Horoscop zilnic 21 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de evenimente neprevăzute în viața personală, Berbecii se ceartă cu partenerul de cuplu

Horoscop zilnic 21 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de evenimente neprevăzute în viața personală, Berbecii se ceartă cu partenerul de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2024.

Berbec

Posibil astăzi să intervină tensiuni în relația cu partenerul de cuplu și lupte de putere, să vrei să faci o schimbare radicală. Pe de altă parte, Mercur formează o relație tensionată cu Jupiter și este posibil să fii nevoit să faci deplasări, să nu te înțelegi în ce privește o chestiune, care vizează actele. Recomandarea astrelor este să amâni ce este important.


Taur

Astăzi apar discuții legate de bani, de administrarea unor bunuri, achiționarea unor lucruri, cheltuieli neprevăzute, care-ți pot destabiliza bugetul. Dacă faci planuri pentru un sejur sau dacă vrei să-ți impresionezi partenerul cu ceva special, astăzi este momentul.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Jupiter și este posibil să fie nevoie să reiei niște discuții cu familia, dacă nu picați pe aceeași lungime de undă. Dacă abordezi pozitiv aspectul ai putea să rezolvi niște lucruri mai vechi din familie, să iei legătura cu rude îndepărtate de la care poți obține informații prețioase.

Rac

Posibil astăzi să afli întâmplător niște vești legate de sarcinile de la job. Aveai impresia că urmează o perioadă mai liniștită din punct de vedere profesional, dar te-ai înșelat. În ce privește viața de familie, s-ar putea să ai de rezolvat pregătiri pentru o întâlnire de familie. Și-n relațiile cu prietenii pot să apară evenimente neprevăzute.

Leu

Posibil astăzi să primești o sumă de bani, pe care ai nevoie să o investești în casă. În planul relațiilor apropiate, contextul astral îți aduce un suflu nou cuplului. Pe de altă parte, relațiile cu prietenii sunt tensionate și este posibil să fii atras într-un proiect, care-ți poate consuma mai mult resursele decât să obții beneficii.

Fecioară

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare în planul relațiilor, să primești o invitație neașteptată de a pleca într-o călătorie. Nici nu stai pe gânduri și accepți. În planul profesional ai niște nemulțumiri și îngrijorări cu privire la o situație, care vizează sarcinile de muncă și deciziile pe care le iau șefii.

Balanță

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune, care ține de sectorul financiar, să rezolvi o situație, care trenează de mai mult timp. De asemenea, s-ar putea să ai niște revelații, să găsești răspuns la unele frământări și să se lumineze un drum, să realizezi că blocajele apărute au avut rolul să te ducă într-o direcție mai bună.

Scorpion

Sectorul subconștientului este activat și traversezi o perioadă în care faci descoperiri, ai revelații și găsești răspunsuri la întrebările care te frământă. Pe de altă parte, este posibil să cauți să obții o finanțare, o sumă de bani dintr-o tranzacție sau bani mai mulți dintr-un contract pe termen lung.

Săgetător

Deși este o zi liberă, te preocupă totuși sarcinile de muncă, activitatea și rutina zilnică, faci niște deplasări neașteptate sau privești vești care te iau prin surprindere. În partea a doua a zilei este posibil să rezolvi o situație în familie, să ajungi la un compromis.

Capricorn

Evenimente neașteptate apar astăzi în sfera sentimentală și treci de la o stare la alta, însă într-un final, criza care apare, ar putea să rezolve o situație mai veche. Pe de altă parte, la serviciu înregistrezi un succes și-l sărbătorești cu familia.

Vărsător

Astăzi este posibil să apară evenimente neprevăzute în familie sau cu casa. Primești și vești de la rude din străinătate. În legătură cu banii ar trebui să faci un plan de economisire și să eviți să mai cheltui pe lucruri, care nu-ți sunt neapărat necesare.

Pești

Astăzi ai nevoie de liniște, să te reechilibrezi după o perioadă destul de încărcată. S-ar putea să primești vești neașteptate sau care să-ți schimbe planurile. Din punct de vedere financiar lucrurile par să se îndrepte dacă închei un contract nou sau o colaborare extraprofesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni