• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, dat de gol de Mihai Albu. Cum și-a pierdut acesta întreaga avere, de fapt: „Nu pe femei și cluburi”

Irinel Columbeanu, dat de gol de Mihai Albu. Cum și-a pierdut acesta întreaga avere, de fapt: „Nu pe femei și cluburi”

Irinel Columbeanu, dat de gol de Mihai Albu. Cum și-a pierdut acesta întreaga avere, de fapt: „Nu pe femei și cluburi”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere, însă Mihai Albu rupe tăcerea despre acest subiect. Creatorul de modă susține că fostul om de afaceri nu a rămas falit din cauza femeilor.

 

Gallery

Irinel Columbeanu nu a spus niciodată ce avere a avut, însă aceasta ar fi fost una colosală, de peste 100 de milioane de euro. La un an de când a ajuns la azil, în urma problemelor financiare, Mihai Albu dezvăluie motivul pentru care acesta a dat faliment.  

Mihai Albu, dezvăluiti despre averea lui Irinel Columeanu

În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu și Mihai Albu au devenit prieteni, prin prisma afacerii pe care fostul soț al Iuliei Albu o are. Recent, invitat în cadrul unei emisiuni, acesta a vorbit despre motivul real pentru care fostul milionar de la Izvorani a pierdut o avere colosală.

Nu puține au fost persoanele care susțin că Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza femeilor din viața lui, deoarece le plăcea să le răsfețe cu lucruri scumpe, pentru a le atrage atenția, dar și pentru a le păsatra în viața lui.

Citește și:

„Eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect. Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a spus Mihai Albu.

Mihai Albu știa de relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a ținut mereu primele pagini ale ziarelor, iar divorțul și tot ceea ce a urmat din cauza separării au reprezentat un mare subiect de interes.

Citește și:

​Mihai Albu a precizat că se număra printre puținele persoane care știau de relația celor doi, deoarece acesta a vrut ca, înainte de a o prezenta în fața tuturor, să se asigure că o va transforma într-o versiune mai bună a ei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni