• PRO TV
  • Ce a apărut la mormânul lui Andrei Versace, după două luni de când a murit. Controversatul personaj încă este plâns de multă lume

Ce a apărut la mormânul lui Andrei Versace, după două luni de când a murit. Controversatul personaj încă este plâns de multă lume

Ce a apărut la mormânul lui Andrei Versace, după două luni de când a murit. Controversatul personaj încă este plâns de multă lume

În urmă cu două luni, Andrei Versace a murit, din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Acesta a fost găsit fără viață, în apartamentul din București în care locuia.

Gallery

La două luni de când Andrei Versace a murit, la mormântul său a apărut în obiect care a atras atenția tuturor celor care l-au văzut. Familia și apropiații acestuia încă plâng trecerea lui la cele veșnice, mai ales că încă nu au primit răspunsuri la toate întrebările.

Ce a apărut la mormântul lui Andrei Versace, la două luni de când a murit

Multe persoane merg des la locul de veci al acestuia, păstrând vie amintirea lui. Mormântul lui Andrei Versace se află în cimitirul Cărămidarii de Jos, iar cei care trec pe acolo îi aduc flori și îi aprins lumânări.

Citește și:

​La un moment dat, însă, cineva a observat un obiect care i-a atras atenția. Cineva a lăsat, la mormântul lui Andrei Versace, un tablou în care controversatul personaj apare într-un mall, îmbrăcat doar în haine de firmă. O mulțime de flori și de lumânări se aflau, de asemenea, la locul de veci.

Familia lui Andrei Versace nu poate trece peste moartea acestuia

Vestea că Andrei Versace a murit a reprezentat un șoc pentru toată lumea și, din cauza faptului că nu au fost spuse prea multe lucruri concrete despre incident, zvonurile au început să apară.

Fratele lui Andrei Versace a negat afirmațiile conform cărora acesta ar fi fost ucis, mărturisind că informații despre motivul decesului vor fi aflate în scurt timp.

Citește și:

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr. Când nu avea, dădea dacă putea și restul.

A fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității. A fost un șoc foarte mare, a fost și weekend, cum îi plăcea lui în weekend. Un șoc foarte mare. Acum părinții sunt o idee mai ok, dar vă dați seama că greul nu a trecut și să sperăm să trecem cu bine”, a spus fratele lui Andrei Versace.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni