• PRO TV
  • Andreea Marin, superbă și fără strop de machiaj pe față! Cum arată tenul vedetei, la 49 de ani FOTO

Andreea Marin, superbă și fără strop de machiaj pe față! Cum arată tenul vedetei, la 49 de ani FOTO

Andreea Marin, superbă și fără strop de machiaj pe față! Cum arată tenul vedetei, la 49 de ani FOTO

Fabuloasă și fără make-up! Andreea Marin și-a uimit fanii cu ultima postare în care apare în grădină, nemachiată și cu zâmbetul larg pe față! Iată cum arată tenul vedetei în vârstă de 49 de ani

Gallery

​Andreea Marin continuă să uimească! La 49 de ani, „Zâna Surprizelor” este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește toate momentele importante din viața sa cu cei care o urmăresc.

De curând, Andreea Marin s-a postat pe Instagram fără strop de machiaj, în timp ce culegea struguri din grădina casei sale. Fanii au fost surprinși să o vadă pe vedetă complet naturală, fără filtre și make-up, dovadă fiind cele 6.300 de aprecieri de la postarea respectivă.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Bun venit, toamnă, în grădina cu miresme”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

VEZI IMAGINEA CU ANDREEA MARIN FĂRĂ MAKE-UP ÎN GALERIA DE MAI SUS

Cum arată Andreea Marin în costum de baie

Vara aceasta, Andreea Marin și-a încântat fanii cu câteva imagini de pe plajele din Sardinia, acolo unde a călătorit pentru a realiza un proiect profesional.

Vedeta se mândrește cu silueta sa, după ce a slăbit 20 de kilograme, iar acum își permite să îmbrace absolut orice articol vestimentar.

„E complicat. Am ținut un jurnal timp de un an asupra schimbărilor pe care pas cu pas le-am făcut, dar, în esență, dieta a fost esențială. Eu nu am slăbit cu sport, după 6 luni am început să fac și mișcare, dar asta pentru a menține și pentru a ajuta ceea ce obținusem deja.

Însă am ținut o dietă și cu sfaturile date de Carmen Barcan și urmate de mine, pentru că ea este și terapeut pe această parte de nutriție. Apoi, e foarte important, în momentul în care slăbești, să faci proceduri corporale. Am greutatea din liceu acum, dar în procesul acesta de slăbire trebuie să îți ajuți pielea, corpul să arate bine chiar dacă ai pierdut multe kilograme”, a spus Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni