• PRO TV
  • Crystal, văduva lui Hugh Hefner, și-a găsit sufletul pereche: „Nu știam cum e să fii într-o relație sănătoasă”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, și-a găsit sufletul pereche: „Nu știam cum e să fii într-o relație sănătoasă”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, și-a găsit sufletul pereche: „Nu știam cum e să fii într-o relație sănătoasă”

Hugh Hefner și Crystal Harris au început o relație amoroasă în 2009, pe când ea avea doar 20 și ceva de ani. Trei ani mai târziu, aceasta a devenit a treia lui soție și au rămas căsătoriți până la moartea acestuia, în 2017, la vârsta de 91 de ani. 

Gallery

​Anul acesta, fostul iepuraș Playboy a lansat cartea „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself”, în care a făcut dezvăluiri despre viața alături de cel supranumit „tăticul Playboy” și despre regulilele bizare pe care trebuia să le respecte în perioada în care a trăit la vestitul conac.

Crystal a dezvăluit în paginile cărții sale că nu a fost niciodată îndrăgostită de Hugh Hefner. (Vezi imagini în GALERIA FOTO DE MAI SUS)

CITEȘTE ȘI:

​Titlul cărții lui Crystal, „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself, provine de la directiva pe care regretatul Hugh i-a dat-o soției sale: „Vreau ca tu să continui moștenirea mea... și vreau să-ți reamintesc să spui numai lucruri bune despre mine”.

La scurt timp după aceea, Hugh (91 de ani) s-a îmbolnăvit și a murit pe 27 noiembrie 2017 în urma unei septicemii și a unui stop cardiac, la conacul său din Los Angeles.

Crystal iubește din nou și mărturisește că și-a găsit sufletul pereche

Recent, Crystal (38 de ani) și-a oficializat relația cu James Ward, un biolog marin în vârstă de de 41 de ani. Văduva lui Hugh Hefner spune că e mai fericită ca niciodată și se consideră norocoasă că și-a găsit sufletul pereche.

A trebuit să mă vindec după tot ce s-a întâmplat la conac. (...) Nu știam cum este să fii într-o relație sănătoasă. Uneori, mi se pare atât de străin. Dar cred că, atâta timp cât continui să lucrezi la asta, creierul tău se reconfigurează și te poți simti fericită, vindecată!”, a declarat Crystal pentru US Weekly.

View this post on Instagram

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

„Să găsești pe cineva cu care să te înțelegi atât de bine este greu”, explică ea. „Și fiecare are lucruri diferite pe care le aduce”, a adăugat Crystal.

Crystal și James s-au cunoscut în aprilie, prin intermediul unor prieteni comuni și pe lângă multe alte lucruri îi leagă și dragostea lor comună pentru natură.

Pe lângă faptul că este biolog marin, Ward deține și o companie de excursii cu barca pe insulă.

„De atunci, totul e atât de frumos! Nu am simțit niciodată că am avut pe cineva să mă protejeze cu adevărat. În relația asta, simt că am un protector”, a mai spus Crystal.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni