• PRO TV
  • Prietenii lui George Țelinoiu, cunoscutul fotograf din Curtea de Argeș care a murit după ce s-a aruncat de pe viaductul Vidraru, își strigă durerea pe rețelele de socializare!

Prietenii lui George Țelinoiu, cunoscutul fotograf din Curtea de Argeș care a murit după ce s-a aruncat de pe viaductul Vidraru, își strigă durerea pe rețelele de socializare!

Prietenii lui George Țelinoiu, cunoscutul fotograf din Curtea de Argeș care a murit după ce s-a aruncat de pe viaductul Vidraru, își strigă durerea pe rețelele de socializare!

Prietenii lui George Țelinoiu încă sunt în stare de șoc, după ce fotograful s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru!

O tragedie fără margini a avut loc în Argeș, acolo unde George Țelinoiu, un cunoscut fotograf, s-a sinucid. Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a aruncat în gol de la peste 100 de metri înălțime, de pe viaductul Vidraru.

În dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, tatăl lui George a presimțit că ceva rău se va întâmpla și a plecat spre barajul Vidraru, însă nu a mai apucat să își vadă fiul în viață. Mașina tânărului de 34 de ani a fost găsită în fața barierei de la viaduct, deși zona era închisă circulației autoturismelor. 

”În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, se arată în comunicatul ISU Argeș.

​Prietenii lui George Țelinoiu își strigă durerea pe rețelele de socializare

Decesul lui George Țelinoiu a provocat multă suferință în sufletele locuitorilor din Curtea de Argeș. Cei care l-au cunoscut pe tânăr își strigă acum durerea pe rețelele de socializare, neînțelegând de ce fotograful a recurs la un asemenea gest:

„Ce o fi fost în sufletul lui numai Dumnezeu știe, odihnă și lumina veșnică înger cu aripile frânte”. “Ferească Dumnezeu! Ce o fi fost în sufletul tatălui când l a găsit!!! Offf! Dumnezeu să l odihnească!” “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Doar el și bunul Dumnezeu știe ce durere avea în suflet” “Condoleante familiei!Multa putere sa treacă peste această grea durere”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni