• PRO TV
  • Celebrul medic Gabor Mate a fost prezent pe scena Ateneului Român cu ocazia lansării cărții „Minți împrăștiate”. Ce vedete au fost prezente la marele eveniment

Celebrul medic Gabor Mate a fost prezent pe scena Ateneului Român cu ocazia lansării cărții „Minți împrăștiate”. Ce vedete au fost prezente la marele eveniment

Celebrul medic Gabor Mate a fost prezent pe scena Ateneului Român cu ocazia lansării cărții „Minți împrăștiate”. Ce vedete au fost prezente la marele eveniment

Cunoscutul medic Gabor Maté, personalitate de calibru mondial, a lansat cartea „Minți împrăștiate”, la Ateneul Român, miercuri, pe data de 18 septembrie 2024. La eveniment au fost prezente zeci de personalități de la noi din țară precum Mihaela Birlic, Marcela Motoc și Paula Herlo, cunoscuta jurnalistă din cadrul a emisiunii România, te iubesc!

Gabor Maté, medic canadian de origine maghiară, face periodic turnee în Europa și America de Nord, în care își prezintă cărțile și dialoghează cu cititorii.

Întâlnirea lui Gabor Mate cu publicul din România a fost transmisă în direct pe VOYO, moderatoare fiind Paula Herlo, jurnalistă în cadrul a emisiunii România, te iubesc!. Dialogul a fost purtat în limba engleză.

Lansarea de carte de la Ateneul Român a fost organizată de Curtea Veche Publishing, editură care publică volumele lui Gabor Maté care au succes mondial: Când corpul spune NU, Ține-ți copiii aproape, Minți împrăștiate.

„Sunt foarte puțini medici care sunt relaxați și care dau sfaturi și recomandări pentru binele real al pacientului. Noi, ca formare medicală, suntem destul de rigizi cu analizele, cu biologia, cu tratamentul medicamentos și uităm să tratăm omul și să-i tratam sufletul”, a spus Mihaela Birlic după prezentarea celebrului medic Gabor Mate.

Vezi inregistrarea evenimentului pe VOYO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni