• PRO TV
  • Vecinii secretarei-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, declarații neașteptate! Ce au spus despre ultimele zile din viața Cătălinei Matei: „Se vedea că era supărată”

Vecinii secretarei-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, declarații neașteptate! Ce au spus despre ultimele zile din viața Cătălinei Matei: „Se vedea că era supărată”

Vecinii secretarei-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, declarații neașteptate! Ce au spus despre ultimele zile din viața Cătălinei Matei: „Se vedea că era supărată”

Apar noi detalii cu privire la decesul Cătălinei Vali Matei, secretara-șefă a Universității de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din București, care în urmă cu o zi a fost găsită fără suflare în lacul Pantelimon.

Matei Vali Cătălina, o femeie în vârstă de 43 de ani, de meserie secretar-șef al Universității de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din București, și-a găsit sfârșitul în circumstanțe neobișnuite!

Inițial, oamenii legii au fost anunțați că femeia a dispărut fără urmă, motiv pentru care au început operațiunile de căutare. După ce au fost analizate imaginele surprinse de camerele de supraveghere montate în zona blocului în care aceasta locuia alături de fiul ei, s-a observat că ultima dată a fost văzută îndreptându-se spre lacul Pantelimon.

Din acest motiv, polițiștii au anunțat scafandrii, care timp de câteva ore au intrat în apele lacului și au căutat trupul neînsuflețit al femeii.

"În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală", a precizat miercuri seara DGPMB.

​Ce spun vecinii femeii despre tragedie! Prin ce chinuri a trecut Cătălina în ultima perioadă

Cătălina Matei se mutase într-un bloc din apropierea lacului Pantelimon în urmă cu trei ani și locuia în apartament doar cu fiul său în vârstă de 15 ani. Cei doi ar fi dus o viață simplă și discretă, iar vecinii acestora povestesc că niciodată nu au existat tensiuni sau probleme din cauza lor.

Cu toate acestea, se pare că viața Cătălinei Matei nu era deloc una ușoară. Aceasta trecuse printr-un divorț dificil, care i-a adus multă tristețe în suflet. 

„Nu am auzit nimic, altădată mai auzeam că băiatul se juca pe jocuri din astea, dar n- am auzit nimic, chiar n- am auzit, am văzut o mi se pare vineri, chiar vineri și chiar voiam să vorbesc cu ea și venea așa foarte abătută adică cu geanta pe umăr, da, era supărată se vedea, se vedea după ea că era supărată”, a spus o vecină, potrivit știrilekanald.ro

Foto: Facebook, Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni