• PRO TV
  • Cristina Ich și iubitul milionar, fostul soț al celei mai bune prietene, escapadă de vis, în Franța. Cât costă un bilet pentru Orient Express, trenul cu care au călătorit cei doi

Cristina Ich și iubitul milionar, fostul soț al celei mai bune prietene, escapadă de vis, în Franța. Cât costă un bilet pentru Orient Express, trenul cu care au călătorit cei doi

Cristina Ich și iubitul milionar, fostul soț al celei mai bune prietene, escapadă de vis, în Franța. Cât costă un bilet pentru Orient Express, trenul cu care au călătorit cei doi

Cristina Ich și-a asumat relația pe care o are cu iubitul milionar, fiul lui Don Pepe, iar, la scurt timp după aceea, a postat mai multe fotografii din excursia luxoasă în care au fost cu celebrul tren Orient Express.

Gallery

Pare că celebra Cristina Ich traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, deoarece are o relație cu un milionar care o răsfață în fiecare zi. După ce au participat la o nuntă de lux, în Franța, au plecat cu trenul Orient Express, într-o excursie de vis.

Cât au plătit Cristina Ich și iubitul pentru un bilet în Orient Express

Pe contul său de Instagram, Cristina Ich a postat mai multe fotografii din timpul excursiei cu trenul Orient Express. Fosta iubită a lui Alex Pițurcă a fost impresionată de tot ceea ce a trăit, mărturisind chiar că experiența i-a întrecut toate așteptările.

Pe cât de fascinată a fost de călătoria cu faimosul Orient Express, pe atât de scump a fost biletul. Fiind un tren cu istorie, în care domină luxul și opulența, biletele pornesc de la prețul de 518 euro, însă, cel mai probabil, Cristina Ich și fiul lui Don Pepe au plătit mult mai mult, pentru a se bucura de experiență la superlativ.

Citește și:

​„Călătoria mea cu Orient Express a fost de neuitat... mult peste așteptările mele. Toată atmosfera a fost ca și când aș fi făcut parte dintr-un roman scris de Agatha Christie și cu eleganța care amintește de Poirot. Luxul, atenția la detalii și farmecul atemporal au făcut ca totul să fie o călătorie într-o altă epocă. Cu siguranță este ceva ce merită încercat cel puțin o dată în viață”, a scris Cristina Ich, pe contul său de Instagram.

Cristina Ich și-a asumat relația cu fiul lui Don Pepe

Cristina Ich a revenit în atenția publicului, după ce, recent, s-a aflat că l-ar fi despărțit pe fiul lui Don Pepe de Bianca, cea mai bună prietenă a ei. Conform Cancan, fosta noră a lui Victor Pițurcă nu a ținut cont că cei doi erau căsătoriți și nu s-a lăsat până nu a devenit iubita acestuia.

Citește și:

​După ce informația a apărut în mediul online, Cristina Ich a negat zvonurile legate de modul în care au început relația, mărturisind că era deja divorțat atunci când s-au cunoscut, fiind un bărbat liber și fără obligații.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni