• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, detalii neștiute despre viața sa amoroasă! Și-a refăcut sau nu viața după divorțul de Alina Sorescu: „Avem această responsabilitate”

Alexandru Ciucu, detalii neștiute despre viața sa amoroasă! Și-a refăcut sau nu viața după divorțul de Alina Sorescu: „Avem această responsabilitate”

Alexandru Ciucu, detalii neștiute despre viața sa amoroasă! Și-a refăcut sau nu viața după divorțul de Alina Sorescu: „Avem această responsabilitate”

Și-a refăcut sau nu viața Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu? Cunoscutul designer nu s-a mai ascuns și a spus dacă are sau nu sentimente pentru altcineva

Gallery

​Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat după mai bine de 10 ani de căsnicie, veste care a șocat pe toată lumea. După despărțire, cei doi nu au rămas în relații tocmai bune, dat fiind faptul că nu s-au putut înțelege în ceea ce privește creșterea celor două fiice pe care le au împreună.

Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi au reușit, între timp, să își refacă viețile amoroase. În cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro, Alexandru Ciucu a spus dacă iubește sau nu pe cineva după divorțul de Alina Sorescu.


„Nu mi-am refăcut viața și nu mă gândesc la lucrurile astea. Cred că cel mai important lucru pe care trebuie să îl refac este să repar, preferabil să reparăm, trauma copiilor.

După asta, mai vedem. Noi avem deocamdată responsabilitate de a ne gândi la ei și apoi de a ne gândi la noi”, a spus Alexandru Cicuu pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni