• PRO TV
  • Colin Farrell, șocat de transformarea sa pentru serialul The Penguin: „M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”

Colin Farrell, șocat de transformarea sa pentru serialul The Penguin: „M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”

Colin Farrell, șocat de transformarea sa pentru serialul The Penguin: „M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”

Colin Farrel a fost uluit după ce machiajul prostetic pentru rolul său din serialul „The Penguin” a fost finalizat și s-a uitat pentru prima data în oglindă.

„M-am uitat în oglindă și am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”, a declarat recent actorul irlandez pentru Reuters.

Gallery

​Starul de la Hollywood a adăugat că, cu excepția mâinilor, fiecare parte a corpului său a fost transformată de designerul „The Penguin”, Mike Marino.

Serialul se bazează pe popularul personaj negativ din DC Comics numit Pinguinul și servește ca un spinoff al filmului „The Batman” din 2022, în care Farrell a jucat, de asemenea, în rolul Pinguinului. Serialul prezintă ascensiunea lui Oswald „Oz” Cobb - alias Pinguinul - la putere prin infracțiuni în orașul fictiv Gotham City.

La premiera serialului care a avut loc la New York în 17 septembrie, Colin Farrell a vorbit despre transformarea uluitoare prin care a trecut pentru rolul „Pinguinului”

„Aveam un body, așa că eram practic acoperit de la încheietura mâinii până la gleznă. Singurele lucruri care erau ale merele erau mâinile și picioarele. Tot restul, inclusiv urechile, erau erau transformate. Toata fața mea era acoperită”, a declarat Farrell.

Despre transformarea actorului nominalizat la Oscar s-a scris că ar fi fost inspirată de Harvey Weinstein, fostul producător de la Hollywood care este protagonistul celui mai mare scandal sexual din Cetatea Filmului.

În fiecare dimineață de filmări, Colin Farrell a stat trei ore pe scaunul de make-up. Transformarea uluitoare a fost realizată de talentatul Mike Marino și echipa sa Prosthetic Renaissance, scrie Daily Mail. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Nu mi-a venit să cred, da. Nu mai făcusem niciodată așa ceva. Îți miști fața și vezi ce se întâmplă. Știam că expresiile se manifestă într-un anumit fel prin mască și cât de frumos a fost concepută, așa că am încercat”, a mai declarat Colin, care și-a perfecționat vocea de mafiot cu profesoara de dialect Jessica Drake.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni