• PRO TV
  • Ultimele cuvinte pe care secretara-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a apucat să i le scrie fiului ei, înainte de a-și pierde viața în lacul Pantelimon! Ce i-a mărturisit singurului ei copil

Ultimele cuvinte pe care secretara-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a apucat să i le scrie fiului ei, înainte de a-și pierde viața în lacul Pantelimon! Ce i-a mărturisit singurului ei copil

Ultimele cuvinte pe care secretara-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a apucat să i le scrie fiului ei, înainte de a-și pierde viața în lacul Pantelimon! Ce i-a mărturisit singurului ei copil

Ies la iveală din ce în ce mai multe detalii cu privire la decesul Cătălinei Vali Matei, secretara-șefă a Universității de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din București, care în urmă cu o zi a fost găsită fără suflare în lacul Pantelimon.

O tragedie fără margini a avut loc în București, acolo unde secretara-șefă a Universității de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din București, Matei Vali Cătălina, a fost găsită decedată în lacul Pantelimon. Descoperirea macabră a venit la scurt timp după ce colegii ei de muncă au anunțat autoritățile cu privire la dispariția sa, deoarece nu se prezentase la serviciu.

"În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală", a precizat miercuri seara DGPMB.

​Ultimele cuvinte pe care secretara-șefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a apucat să i le scrie fiului ei

La doar o zi de la tragedie, în spațiul public apar din ce în ce mai multe informații cu privire la decesul femeii. Se pare că aceasta, înainte de a sfârși tragic în apele lacului Pantelimon, i-a lăsat fiului ei un mesaj pe telefonul mobil. 

Potrivit surselor Redactia.ro, aceasta i-a scris un mesaj scurt, dar profund: „Îmi pare rău!”.

Din păcate, la momentul tragediei, băiatul Cătălinei avea telefonul închis și nu a putut să realizeze ceea ce urmează să se întâmple cu mama sa. 

​Foto: Facebook, Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni